Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak/nők ti mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak/nők ti mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Én sosem voltam boldog... egy megszokot ( képletesen megszokot) szürke életett éltem. Egy munkán meg ismertem egy nőt 3 nap alatt beleszerettem aztán úgy alakult, hogy 1.5 hónap ismerkedés után kimondtuk azt, hogy kapcsolatban vagyunk. Boldog voltam és nem volt annyira szürke semmi...sőt! De vizsgák előtt elmentünk bulizni...aznap mikor pontosan 1 hetesek voltunk. Találkozot az ex barátjával és rövid időn belül a szemem előtt rohantak el kézen fogva. Azután sirt nekem, könyörgött, nem akart elvesziteni...mondta hogy nem történt semmi. Hittem neki és megbocsájtottam neki. Innentől kezdve semmi nem volt a régi, egy idei jó volt minden azután megint minden sutyba.... igy ment ez 2 hétig. Majd végelegesen szakitottam vele mert ott volt az, hogy megcsalt és hiába adtam esélyt annak, hogy ezt elfelejtsem ( 3x ) nem tudtam... és végül 3. szakitásnál szakitottam vele véglegesen, úgy hogy minden elérhetőséget megszüntettem az irányába. De az a baj, hogy még mindig szeretem és ha nem is ő hiányzik... az hiányzik, hogy boldog vagyok. Most vissza csöppentem a régi unot szürke életembe. Miért tette ezt, mikor mindent meg tettem érte, boldoggá akartam tenni, ha nem volt buszom akkor 80km-ert bicikliztem csak azért, hogy lássam. De sorolhatnám hogy mit tettem meg érte és hogy mit tettem volna még meg érte. A nők sirnak, hogy nem találnak maguknak romantikus, törödő, figyelmes srácot maguk mellé... de ha akad ilyen néha néha ( gondolok itt magamra ) akkor miért csinálnak ilyesmi viselkedést ? Miért kell egy olyan embert össze törni aki tiszta lapokkal játszot és komolyan gondolt mindent ? Lényegében nem is tudom mi a kérdésem...de jól esik ezt igy most le irni... ti hogy tudnátok túl tenni magatokat ezen ? Egy olyan helzetett elfelejteni, mikor látod elfutni egy másik sráccal a barátnődet akit jobban szeretsz a saját szüleidnél is... hogy felejthetném el ? Már egy hete nem vagyunk együtt és ez igy is marad, nem kell ilyen nő mellém. De szeretem még és egy ideig nem fogom elfelejteni, főleg azt amit tett. A nőkbe vetett bizalmam jó... jó sokáig semmilyen szintett nem ér el. Nők válaszát is várom, mivel tudnám elfelejteni. Más kapcsolatba bele se merek gondolni nem erre lenne szükségem. Az alkoholra szintén nincs szükségem.

20/f

2013. júl. 17. 22:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Látod ez a baj, hogy ilyen vagy.
2013. júl. 17. 22:34
 2/16 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ramontikus vagyok? ( nem nyálas ) Törödöm a barátnőmmel, hogy nem hanyagolom el ?
2013. júl. 17. 22:35
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
aha
2013. júl. 17. 22:36
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
1# vagyok. Igen ez a baj. A mai nőknek nem ez kell.
2013. júl. 17. 22:36
 5/16 anonim ***** válasza:
azt hiszik, hogy veled bármit megtehetnek csak azért mert olyan odaadó vagy
2013. júl. 17. 22:37
 6/16 anonim ***** válasza:

és ez baj

ne csüggedj, inkább keress olyat aki értékeli

az a szép, hogy mindenféle ember van, csak vannak olyan típusok amelyek ritkábban fordulnak elő és nagyítóval kell őket keresni

2013. júl. 17. 22:39
 7/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy hiába teszel meg akármit valakiért, ha nem úgy érez, ahogy te, akkor nem számít. Csak akkor érnek valamit a tettek, ha van valami érzés, de ő szerintem csak felejteni akarta az exét...
2013. júl. 17. 22:40
 8/16 anonim ***** válasza:
annyit megtehetsz, hogy a barátokkal megosztod a tapasztalataidat, hogy híre menjen, így remélhetőleg a jövőbeni potenciális áldozatai megússzák a csapdát
2013. júl. 17. 22:43
 9/16 A kérdező kommentje:
Kedves 7. Nem tudom mire gondoljak...mire kellettem volna neki... de azt az érzést nem adom meg neki...viszont aki irta, hogy keressek olyan nőt aki tiszteli ezeket !?!?!? Nem megy most és egy ideig nem is fog.... minden nőtől azt kérdezném, hogy szereti e még az exét, hogy beszélget e vele és stb... ami alapból egy nagyon bántó kérdés lenne...
2013. júl. 17. 22:43
 10/16 anonim ***** válasza:
A lényeg,hogy emiatta a lany miatt ne valtozz meg,ne legyel idiota mint a sracok tobbsege,foleg ne busszoskodj masokon emiatt...hidd el,hogy talalsz majd olyat,aki emiatt majd megbecsul,es ertekelni fogja ezt a tulajdonsagod. Nekem is olyan a baratom,hogy barmit megtenne ertem,megsem tudom vele elkepzelni az életem,mert egyszer,mikor szetmentunk,de egy ido utan mintha kezdett volna kialakulni,valami,majd reszegen aztmondta,hogy mindennel jobban imad,nemkell neki mas,var ram ameddig csak szeretnem,es megis mint kiderult,miutan elmentem a bulibol,egy lannyal eleg sok mindent csinaltak.......ami rettenetesen fajt/faj,meg most is. persze megcsalasnak megsem mondhatom,mert nem voltunk egyutt... nemtdunk egymas nelkul lenni,egyszeruen nem megy. csak abban bizok,hogy majd egyszer kiszeretek belole,mert nemmegy a megbocsatas. biztosan tulreagalom,de nem megy. o milliomszor elmondta,hogy nemtudja mire volt ez neki jo,hogy mennyire banja,es haragszik magara es faj neki,h latja hoghy nekem is faj. o nem ilyen,csak rengeteget pialt,es...fogalmam sincs mi a magyarazat erre.......a lenyeg,hogy te soha ne valtozz meg,ha ilyen rendes ferfi vagy....es csak veletlenul se cselekedj meggondolatlanul,mert ritka manapsag az olyan mint te!
2013. júl. 17. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!