Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak/nők ti mit tennétek ilyen esetben?
Én sosem voltam boldog... egy megszokot ( képletesen megszokot) szürke életett éltem. Egy munkán meg ismertem egy nőt 3 nap alatt beleszerettem aztán úgy alakult, hogy 1.5 hónap ismerkedés után kimondtuk azt, hogy kapcsolatban vagyunk. Boldog voltam és nem volt annyira szürke semmi...sőt! De vizsgák előtt elmentünk bulizni...aznap mikor pontosan 1 hetesek voltunk. Találkozot az ex barátjával és rövid időn belül a szemem előtt rohantak el kézen fogva. Azután sirt nekem, könyörgött, nem akart elvesziteni...mondta hogy nem történt semmi. Hittem neki és megbocsájtottam neki. Innentől kezdve semmi nem volt a régi, egy idei jó volt minden azután megint minden sutyba.... igy ment ez 2 hétig. Majd végelegesen szakitottam vele mert ott volt az, hogy megcsalt és hiába adtam esélyt annak, hogy ezt elfelejtsem ( 3x ) nem tudtam... és végül 3. szakitásnál szakitottam vele véglegesen, úgy hogy minden elérhetőséget megszüntettem az irányába. De az a baj, hogy még mindig szeretem és ha nem is ő hiányzik... az hiányzik, hogy boldog vagyok. Most vissza csöppentem a régi unot szürke életembe. Miért tette ezt, mikor mindent meg tettem érte, boldoggá akartam tenni, ha nem volt buszom akkor 80km-ert bicikliztem csak azért, hogy lássam. De sorolhatnám hogy mit tettem meg érte és hogy mit tettem volna még meg érte. A nők sirnak, hogy nem találnak maguknak romantikus, törödő, figyelmes srácot maguk mellé... de ha akad ilyen néha néha ( gondolok itt magamra ) akkor miért csinálnak ilyesmi viselkedést ? Miért kell egy olyan embert össze törni aki tiszta lapokkal játszot és komolyan gondolt mindent ? Lényegében nem is tudom mi a kérdésem...de jól esik ezt igy most le irni... ti hogy tudnátok túl tenni magatokat ezen ? Egy olyan helzetett elfelejteni, mikor látod elfutni egy másik sráccal a barátnődet akit jobban szeretsz a saját szüleidnél is... hogy felejthetném el ? Már egy hete nem vagyunk együtt és ez igy is marad, nem kell ilyen nő mellém. De szeretem még és egy ideig nem fogom elfelejteni, főleg azt amit tett. A nőkbe vetett bizalmam jó... jó sokáig semmilyen szintett nem ér el. Nők válaszát is várom, mivel tudnám elfelejteni. Más kapcsolatba bele se merek gondolni nem erre lenne szükségem. Az alkoholra szintén nincs szükségem.
20/f
és ez baj
ne csüggedj, inkább keress olyat aki értékeli
az a szép, hogy mindenféle ember van, csak vannak olyan típusok amelyek ritkábban fordulnak elő és nagyítóval kell őket keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!