Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy a barátom ne féljen annyira a csóktól?
Figyelt kérdés
Egyszer-kétszer volt már egy pici nyelves csók ,viszont olyan igazi tüzes még nem. Elmondta hogy nagyon fél ,hogy mit gondolok majd ha nem csinálja jól. Van ötletetek hogyan segíthetnék neki leküzdeni a félelmét?
Mindketten 16 évesek vagyunk.
2013. júl. 17. 20:09
2/16 anonim válasza:
16 évesen aztán óriási problémátok van, menjetek el csókpszichológushoz, és öntsétek ki neki eme hatalmas, életbevágó problémáitokat!
3/16 anonim válasza:
Lehet a szájszagoddal/ízeddel van baj, csak nem meri mondani. Vagy szimplán csak nem tetszik neki a csókolózás. Vannak ilyen emberek.
4/16 A kérdező kommentje:
Te aztán kemény arc vagy. Egy vérbeli netes troll (Y)
2013. júl. 17. 20:12
5/16 anonim válasza:
behalok xdddddd a ratyinger srác :DDD
6/16 A kérdező kommentje:
Nem a szájszagommal van baj ,az tuti. Egyszerűen csak fél ,mert az első barátnője vagyok..
2013. júl. 17. 20:13
7/16 anonim válasza:
próbáld megnyugtatni légy vele türelmes
néha azokból lesznek a legjobbak akik még magukról sem gondolták volna, a félelem jogos az ő szempontjából, de légy vele gyengéd:)
8/16 anonim válasza:
dede a szájszaggal lessz a probléma :S
9/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat hetedik! :)
2013. júl. 17. 20:52
10/16 anonim válasza:
a trollos beszólásod nekem szólt, kislány? Több mint kétszer annyi idős vagyok, mint te, csak úgy válogasd meg a szavaidat. nagyon fárasztó lehetsz, ilyen hatalmas problémákkal fárasztod itt a népet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!