Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is furcsa ez?

Figyelt kérdés
A barátom mikor jön hozzánk és ugye reggelizünk vagy ebédelünk szinte megeszik mindent,már anyum rám néz furán, hogy tesómnak nem marad suliba elvinni kaja,mert faluban hétvégén zárva a bolt...Az a fura, hogy ha náluk vagyok akkor ott mindennel spórolni kell, kiveszi a vajat,kenyeret azt ennyi... közben meg látom,hogy roskadásig van tele a hűtő. Ennyire sajnálja tőlem? Ha meg viszek magammal kaját ( kolis vagyok,most nem mivel szünet van:D) abba is szónélkül bele eszik... mivel előtte taliztunk mindig. Most nálunk is ha rászólok, hogy azért hagyj már vmit a családnak is irtó hülyén jön ki.Nem volt még ilyen barátom, de kiábránditó dolgai vannak.

2013. júl. 17. 14:43
 1/5 compactegon ***** válasza:
nem fura, hanem tapló dolog szerintem. úgy látszik, más szemszögéből képtelen látni a dolgokat. irigy, és önző a leírásod alapján.
2013. júl. 17. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Másik dolga ami kiakasztott,hogy nézegettünk munkákat külföldön és egyik helyen a fizetés 1200-2000 euró volt.Erre elkezdi, hogy ez kevés, ő 3-4 ezret!!! érdemel, holott eddig még egy keresztül szalmát se tett életében. Mindegyik munkahelyét otthagyta,legutóbbi helyen 1 napig birta. Már egyre jobban kezd bennem érlelődni a gondolat, hogy szakitok vele, mert egy ilyen emberrel milyen jövőm lenne?:\ Már pedig arra is kell gondolnom:S
2013. júl. 17. 14:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Na meg anyum külföldön dolgozik,én főzök a családra, takaritok, mosok. Azt rossz szemmel nézi, hogy ha itt van mert idejön reggel akkor,hogy én mégis mért főzök mikor ő ittvan, főzzön apum:O
2013. júl. 17. 14:49
 4/5 compactegon ***** válasza:
kalap-kabát, aztán lapát ;)
2013. júl. 17. 14:50
 5/5 anonim ***** válasza:
1200 eurónál többet? Az is 360.000 Ft. Mégis mit végzett, hogy ekkora igényei vannak? :O
2013. júl. 17. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!