Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Amikor leallok valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anci ^o^ kérdése:

Amikor leallok valakivel folytonn egy furcsa erzesem van ami miatt tonkre szoktak menni a kapcsolataim, Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy furcsa erzes, ami nagyon kellemetlen es mikor szakitok az illetovel rogton elmulik...segitsetek kerlek!

2013. júl. 4. 01:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsőnek az jutott eszembe, hogy ez a "bűntudat, amiért szaporodni akarsz," de rájöttem, hogy ez biztos túl durva, úgyhogy inkább nem tudom. Mindenesetre, írd le kérlek, hogy mi van, ha veled szakítanak és nem te velük?
2013. júl. 4. 02:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom te is tizenéves lehetsz, mint én. Egyszerűen nem szereted az illetőt, nem vagy szerelmes, és teljesen nyomaszt ez a kötöttség, hogy te most összejöttél valakivel. Ennyi, várj még a megfelelő személyre. Én eddig egy embernél nem tapasztaltam ezt.... de vége lett a kapcsolatunknak.

16L

2013. júl. 4. 09:45
 3/3 anonim válasza:
Inkább ülj le vele, ne állj
2013. júl. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!