Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítás után mennyire időre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után mennyire időre van szükség egy újabb kapcsolatba belekezdeni?

Figyelt kérdés
Értve ezt úgy, hogy azzal összejönni, aki miatt vége lett a korábbinak, ami több éves volt. Lányok véleménye érdekel, aki már volt ilyen helyzetben.
2013. júl. 16. 23:42
 1/4 Hanariko ***** válasza:
lány vagyok, bár még nem voltam ilyen helyzetben. sztm ez változó, ha már totál kiszerettél az exből, akár azonnal is jöhet az új kapcsi, de lehet hogy kell egy kis idő.
2013. júl. 16. 23:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Miattam lett vége. A lány viszont még hiányolja a volt barátját.
2013. júl. 16. 23:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha már hónapokkal előtte kiszeretett belőle, simán jöhet egyből az új. Ezt persze külső szemlélők betudják ribiségnek, dehát ez van. Én épp ebben a helyzetben vagyok.
2013. júl. 17. 00:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy tudom kiszeretett belőle, legalábbis nem szerelmes belé, mióta képe vagyok, most meg hiányolja. De lehet, hogy inkább csak azt, ami vele együtt elmúlik.
2013. júl. 17. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!