Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél ez normális?
Vagy maradj ennél az életnél és próbáld fejtegetni a magábazárkózott kedvesed, vagy keress mást.
De sok lány hasonló. A legtöbb ilyen...
Na, nálunk pont fordítva van, a barátomnak van totál "női" viselkedése ebből a szempontból, én meg ami-a-szívemen-az-a-számon típus vagyok. Ő totál ellentéte a tipikus pasinak, én totál ellentéte vagyok a tipikus nőnek.
Ő arra fogja, hogy azért nem mond semmit, hogy én ne sértődjek meg. Akkor is, ha én kérem, hogy mondja el, mit csinálok rosszul. Aztán amikor meg néha veszekedés van, akkor a fejemhez vágja, pedig esélyt sem adott, hogy változtassak, hiszen nem is tudtam, hogy baja van.
Én meg persze mindig mondok neki mindent, mert nem akarok olyan lenni, mint ő, hogy a szőnyeg alá söpri, aztán meg később robban, csak így én jövök ki az egész szituból telhetetlen hisztis p*csának.
Az elejétől fogva ilyen, de mint már kiderült, nem csak velem, minden emberrel. Jellemhiba. Nehéz így vele, de ettől még szeretem.
A tipikus nő nem ront ajtóstul a házba, részekből kell összerakni a véleményét. De néha az is lehet benne, hogy maga is érzi, kezdi túlbonyolítani a dolgokat.
Alap mű egy kapcsolathoz, a Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? c könyv. Rengeteget nevettem rajta, de nagy igazságok vannak benne. Olvassátok el a nyáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!