Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél ez normális?

Figyelt kérdés
5 év vagyunk együtt de úgy érzem még mindig nem őszinte hozzám. Folyton bajlódik valamivel, érzékelteti, de soha nem mondja meg mi a baja. Ha kérdezem az feleli: "semmi". Nem tudom, miért ilyen. Minden nőből ilyen nehéz kihúzni, hogy éppen mi a baja? Szerintem ez nem őszinte viselkedés. Én a fordítottja vagyok. Mindig kimondom amit gondolok, nyitott könyv előtte az életem. Szeretem őt és nem akarom elhagyni, de őszinte kapcsolatra vágyom. Mit csináljak?

2013. júl. 16. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom egyénfüggő. A mi kapcsolatunk alapja a bizalom, így mindig megosztjuk a problémákat. Nálatok vagy bizalmi probléma van vagy csak nagyon magába zárkózó típus valamiről adódóan.
2013. júl. 16. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Vagy maradj ennél az életnél és próbáld fejtegetni a magábazárkózott kedvesed, vagy keress mást.

De sok lány hasonló. A legtöbb ilyen...

2013. júl. 16. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok nő ilyen. Nem hajlandó elárulni, hogy mi a baja, mert azt várja, hogy te találd ki.
2013. júl. 16. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, nálunk pont fordítva van, a barátomnak van totál "női" viselkedése ebből a szempontból, én meg ami-a-szívemen-az-a-számon típus vagyok. Ő totál ellentéte a tipikus pasinak, én totál ellentéte vagyok a tipikus nőnek.

Ő arra fogja, hogy azért nem mond semmit, hogy én ne sértődjek meg. Akkor is, ha én kérem, hogy mondja el, mit csinálok rosszul. Aztán amikor meg néha veszekedés van, akkor a fejemhez vágja, pedig esélyt sem adott, hogy változtassak, hiszen nem is tudtam, hogy baja van.

Én meg persze mindig mondok neki mindent, mert nem akarok olyan lenni, mint ő, hogy a szőnyeg alá söpri, aztán meg később robban, csak így én jövök ki az egész szituból telhetetlen hisztis p*csának.

Az elejétől fogva ilyen, de mint már kiderült, nem csak velem, minden emberrel. Jellemhiba. Nehéz így vele, de ettől még szeretem.

2013. júl. 16. 16:30
 5/5 anonim ***** válasza:

A tipikus nő nem ront ajtóstul a házba, részekből kell összerakni a véleményét. De néha az is lehet benne, hogy maga is érzi, kezdi túlbonyolítani a dolgokat.

Alap mű egy kapcsolathoz, a Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő? c könyv. Rengeteget nevettem rajta, de nagy igazságok vannak benne. Olvassátok el a nyáron!

2013. júl. 16. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!