Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet meghódítani egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet meghódítani egy lányt?

Figyelt kérdés
Én is lány vagyok, és nem vagyok biztos benne, hogy valóban vevő lenne rá, bár vannak sejtéseim. Rákérdezni nem fogok, mert akkor rájönne, mi a dörgés nálam (ezzel már megjártam egyszer). Hogy viselkedjek, hogy HA vevő rá, akkor legyen valami, de ha mégsem, akkor ne utáljon meg egy életre?
2009. okt. 19. 23:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
miért találták fel a keresőt??
2009. okt. 19. 23:19
 2/13 anonim ***** válasza:
bocs, de ez tényleg a 2345654321000-dik ilyen kérdés.keress rá és 100 meg 100 tanácsot fogsz találni ;-)
2009. okt. 19. 23:23
 3/13 A kérdező kommentje:
Ó, bocsánat. Kerestem ilyen kérdést, de csak olyat találtam, ahol srác kérdezte, hogy hogy hódíthatna meg egy lányt, az pedig egészen más szitu. Ha nem tudsz választ, ne írj...
2009. okt. 19. 23:23
 4/13 A kérdező kommentje:
A linkeljétek már be, vagy valami, mert én nem találtam!
2009. okt. 19. 23:24
 5/13 A kérdező kommentje:
Akkor*
2009. okt. 19. 23:24
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

pont az a jo neked ha ferfiak irtak egymast kozt, legalab meegerted a gndolkodasmdunkat.

fatercosta

2009. okt. 19. 23:45
 7/13 A kérdező kommentje:
Tessék? :S
2009. okt. 20. 00:06
 8/13 anonim ***** válasza:
68%

Ne foglalkozz azokkal a válaszolókkal akik el se olvassák és a kérdés megjelenése után kétpercel már le is szólja. mert ennyi idő alatt nemtudom hogylehet valamit figyelmesen elolvasni még ha rögtön a megjelenés pillanatába itt is volt és rögtön látta a kérdést. Ezeknek nincs életük. vagyis az az életük hogy leszavazgassák aki értelmeset ír és ők meg csak álszentkednek itt.

Hogy válaszoljak is. Mond hogy azt álmodtad megcsókoltad és ha hülyén fogadja akkor hagyd.

2009. okt. 20. 03:55
 9/13 anonim ***** válasza:
A kérdésnek a továbbikban semmi értelme a dagonya miatt.
2009. okt. 20. 06:28
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tegyél ártatlan megjegyzéseket, bókolj neki. Pl: de szép ma, milyen jól áll neki valami, vagy fodrásznál volt-e, kérd ki a tanácsát különböző dolgokban. Mosolyogj rá, szervezz közös programokat. Tehát végeredményben szerintem ugyanúgy kell csinálni, mintha ellenkező neműek lennétek. De a fairplay szerint, jó lenne ha tudná, hogy a lányokhoz vonzódsz, persze "nem pont hozzá". Sok sikert... :)
2009. okt. 20. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!