Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy lány videójátékon játszik a barátjával? :D

Figyelt kérdés
barátom szerint tök király, hogy folyton vele játszom...xd Ti hogy vagytok vele?:D

2013. júl. 16. 15:14
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

30as, én vagyok aki 2x végig vittem.

A mortál mindíg is ugyanolyan kb, legalábbis ugyanazok az ellenfelek.

Így van aki a Dragonball Z játékokat szereti jobban, vagy aki a Mortal Kombat játékokat, van aki a Tekken-eket.

A harcolós játékok közül, amiket mostanában adtak ki, ez a 2. leglátványosabb, és a 2. legjobb szerintem.

Az első a Dragonball Budokai Tenkaichi, az a legjobb szerintem.

De a dragonball azért mindíg iodavág ilyen szempontból...

Amúgy soklszor megszorongatnak, és ugyanaz a teknika nem jó legtöbbször.

Főleg a keményebbek ellen.

Nekem 360on volt meg, én szerettem nagyon.

Kivéve hogy be volt építve rengeteg videó, amit jó lett volna átugrani, de nem lehet.

Egymás elleniben is szórakoztató.

Ha valami agressziód van, simán le tudod így is vezetni.

2013. júl. 16. 18:07
 32/37 anonim ***** válasza:

te nem gamer vagy, csak néha játszol. mostanában hatalmas divat lett azon kattogni hogy "júúúj de menő vagyok, lány létemre játszom", ugyanolyan hipster dolog lassan mint az sztk szemüveg.

[link]

2013. júl. 16. 18:28
 33/37 anonim ***** válasza:
Azt hittem legalább valaki wow, vagy lol .. :DD
2013. júl. 16. 18:38
 34/37 anonim ***** válasza:
32es, kb olyan, mint aki azt mondja, hogy "gamer" pc-je van, amikor csak egy 2 magos szutyok...
2013. júl. 16. 20:09
 35/37 A kérdező kommentje:

egy szóval nem mondtam, hogy gamer vagyok bocsi:)

de javíts ki ha tévedek.

2013. júl. 16. 20:33
 36/37 anonim ***** válasza:

Szerintem jó dolog:) Mi a férjemmel honfoglalózni szoktunk a neten. Van videójátéka is, de a tesója nem hajlandó visszaadni. Amúgy azzal is játszanék vele:)

Szerintem jó közös program otthonra:)

27/N

2013. júl. 17. 19:32
 37/37 anonim ***** válasza:
5/36 vagyok. es az hogy te nemismersz olyat az nem azt jelenti,hogy nincs:D facebookon lett meno ,hogy minden lany tesz fel magarol kepet videojatekozas kozben:D nem ertem mit kell ezt ennyire hirdetni:DDDDDDDDDddddd
2013. júl. 19. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!