Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy lány videójátékon játszik a barátjával? :D
Hát ma már csak tévképzet az, amikor azt gondolják, hogy a gamerek csakis szemüveges, zsíros hajú, kövér, büdös, tudatlan a számítástechnikán kívül legalábbis, napot nem látott egyének.
Kb már rá jöttek az emberek, hogy van akinek a diszkó és az alkohol, van akinek a kocsma és van akinek a videójátékok a szórakozás.
Attól függően, hogy mit nyomsz, lehet én is játszanék veled...
Nekem is a gyengém a játék, és nem gyerekes dolog.
Van ismerősöm, na jó, azért az túlzás... Akitől vettem sok 360as játékot, az is mesélte, hogy van hogy össze ülnek a haverokkal hétvégén konzolozni.
Ki az a ismerős?:D Megadhatnád a face profilja címt nekem privátba, me lehet elkezdenék ismerkedni akkor vele:D Jó lenne egy barátnő aki néha velem kockulna bár ez a játék nállam is inkább hobbi jellegű, bár azért van ami valszeg teljesen meg fog szorongatni pl gta V:D
22/F
Nincs kedved elhasznált vén csődöröd fiatalabbra cserélni?
(csak vicc volt, nehogy komolyan vedd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!