Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy lány videójátékon játszik a barátjával? :D

Figyelt kérdés
barátom szerint tök király, hogy folyton vele játszom...xd Ti hogy vagytok vele?:D

2013. júl. 16. 15:14
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
ha a válaszból nem derült volna ki szerintem pozitívum, kockáknál mindenféleképpen
2013. júl. 16. 15:20
 12/37 anonim ***** válasza:
de a facebook az bezzeg nem gáz :X
2013. júl. 16. 15:21
 13/37 A kérdező kommentje:
jó azért nem bírnék 10 órát egyhuzamba játszani, szóval nem vagyok kocka, csak max 1 óra
2013. júl. 16. 15:21
 14/37 anonim ***** válasza:
európában asszem itt facebookoznak a legtöbben
2013. júl. 16. 15:22
 15/37 anonim ***** válasza:
mármint természetesen arányát tekintve nem az emberek számát de már jó régen olvastam, úgyhogy nem biztos, hogy áll még
2013. júl. 16. 15:23
 16/37 ivilicious ***** válasza:
nem. mi is szoktunk,pedig barátom 30,én meg 20.
2013. júl. 16. 15:25
 17/37 anonim ***** válasza:

Hát ma már csak tévképzet az, amikor azt gondolják, hogy a gamerek csakis szemüveges, zsíros hajú, kövér, büdös, tudatlan a számítástechnikán kívül legalábbis, napot nem látott egyének.

Kb már rá jöttek az emberek, hogy van akinek a diszkó és az alkohol, van akinek a kocsma és van akinek a videójátékok a szórakozás.

Attól függően, hogy mit nyomsz, lehet én is játszanék veled...

Nekem is a gyengém a játék, és nem gyerekes dolog.

Van ismerősöm, na jó, azért az túlzás... Akitől vettem sok 360as játékot, az is mesélte, hogy van hogy össze ülnek a haverokkal hétvégén konzolozni.

2013. júl. 16. 15:26
 18/37 anonim ***** válasza:

Ki az a ismerős?:D Megadhatnád a face profilja címt nekem privátba, me lehet elkezdenék ismerkedni akkor vele:D Jó lenne egy barátnő aki néha velem kockulna bár ez a játék nállam is inkább hobbi jellegű, bár azért van ami valszeg teljesen meg fog szorongatni pl gta V:D

22/F

2013. júl. 16. 15:26
 19/37 anonim ***** válasza:
Egy ilyen barátnő az álmom :D. 20/F
2013. júl. 16. 15:27
 20/37 anonim ***** válasza:

Nincs kedved elhasznált vén csődöröd fiatalabbra cserélni?

(csak vicc volt, nehogy komolyan vedd)

2013. júl. 16. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!