Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl jófejnek születtem és egyszerűen szánalmasnak tartom a bunkózást és a "farok" viselkedést akkor sosem lesz barátnőm, igaz?
Sok nőtől hallom azt hogy nem ajánlana egyik barátnőjének sem,mert tudja hogy csak rosszul járnék velük.
Nem tudok bunkó lenni. Azt mondják a csajok, hogy nekik kell a kihívás de én úgy gondolom, hogy legyen kihívás az élete a lánynak, én meg a biztos pont benne aki közelében nincsenek problémái. Félre ne értsetek, nem arra gondolok hogy lelki szemetesnek használjon,azt sosem hagyom.
Azért kikérem magamnak hogy a több mint egy tucat barátnőm után ne tudjam használni a farkamat ;)
Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer eldöntöttem hogy a régi partyarc,piás,cigis,züllős énemet lehúzom a WC-n. Megtettem, önkénteskedem, tanulok,próbálok egzisztenciát építeni, mellette normális vagyok az emberekkel, minden nőnek megadom a tiszteletet - annyira amennyire ő is nekem.
De azóta nincs barátnőm, kivéve azt az egy lányt akivel két hónapig jártunk.
Beleuntam abba hogy a nemtörődöm-parasztság jön be a csajoknak, gondoltam én majd megmutatom hogy lehet komoly kapcsolatom úgy valakivel, hogy nem elvárás hogy néha veszekedjünk egy kicsit "játékból", veszekedjen a főnökével meg azokkal akiket utál, egy kapcsolatba nem való. Normális emberek megbeszélik a gondjaikat és boldoggá teszik egymást, nem használják ilyen-olyan célokra. Hát...nem jött be. Már ezen az optimista szemléleten túl vagyok, átestem az elkeseredettségbe, hogy sosem találok pozitív személyiségű nőt aki nem a férfit tekinti kihívásnak az életében, hanem az életét és a férfi a "búvóhely".
És 22 vagyok.
Az mi hogy próbáltál gyökér lenni...Az a tiszta ha magadat adod.A mostani mindent kirakunk a kirakatba amink nincs lányoknak a bunkók jönnek be,akik teszik a fejüket ez tény,de vannak még normális emberek remélhetőleg.Egyébként a mai korodbeliek vagy melegnek öltöznek,nem ecsetelném
vagy bunkók.Nem látok egy normálisat sem,kiváncsi lennék te melyik kategoriába tartozol valojában.Jóéjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!