Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez nem gyerekes? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem gyerekes? (többi lent)

Figyelt kérdés

A barátommal 2 éve járunk (mindketten 20 évesek vagyunk). Mikor rájön az úgy nevezett "5 perc" - ami persze van, hogy 1 + óra- totál kiakaszt. Úgy rám csimpaszkodik, mint egy majom és még olyan hangot is ad ki vagy ha nem csimpaszkodik akkor ugrál. Ha a mellkasomra hajtja a fejét, mert fáradt akkor úgy tesz mint egy csecsemő, aki az anyatejre vágyik. Hülye, favicceken idétlenül nevet. És persze totál értelmetlen dolgokon vagy éppen olyan dolgon, amin nem kéne. Mikor ezeket csinálja szólok neki, hogy na azért mégsem így kéne viselkedni, vagy hogy álljon már másképp a dolgokhoz, nőjön fel végre, még Ő van megsértődve. Ez normális egy 20 évestől? Meg fog komolyodni valaha?

20/L

2013. júl. 15. 22:31
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem fogadd el hohy ő ilyen :D sztem jóarc lehet...örülj neki hogy van humora minthogy unalmas legyen
2013. júl. 15. 22:39
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Na, ezért van nekem 30 év feletti pasim :)
2013. júl. 15. 22:47
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom, meg aranyos is közben csak akkor nem mikor már túlzásba viszi. ettől függetlenül ugyan úgy szeretem :)
2013. júl. 15. 22:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is szoktam így ökörködni a barátnőmmel. Komoly ember vagyok, de mellette hajlamos vagyok hülyéskedni. És ezt csak azért csinálom, mert boldog vagyok vele és az 5perces énem is bátran felvállalom mellette.

Persze lehet az is, hogy meggágyúlt :D

Sztem, ha csak akkor ilyen mikor kettesbe vagytok örülj neki, boldog veled :)

2013. júl. 15. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi is csinálunk ilyeneket...sokat nevetünk közben...perzse általában inkább én hülyülök be....ilyenkor a párom reakciója..."én is nagyon szeretlek"

:)

26/n. Én

27 /ff a párom

Lassan házasok is leszünk.

Szerintem jó, ha az ember felmeri a hülyeséget is vállalni a pár előtt, tudom, hogy a hülyeségemmel együtt szeret, vagy pont ezért...

2013. júl. 15. 22:55
 6/8 anonim ***** válasza:
33%
Ezért ismerkedem én 35 feletti pasikkal.... :)
2013. júl. 15. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:

És ha gyerekes?

Miért baj az?

Addig jó, amíg így el tudja magát engedni az ember.

Ha egyszer besavanyodik, na az lesz a baj...

Az én harmincasomnak is vannak pillanatai, amikor inkább egy óriáscsecsemőre hasonlít, nem pedig arra a komoly, felelősségteljes emberre, aki egyébként. Ilyenkor bújik, igényli a babusgatást, mint egy kisgyerek és én szívesen szeretgetem. Nincs ezzel semmi baj.

Örülök, hogy olyan a kapcsolatunk, hogy nem érzi úgy, hogy mindig adnia kell az erőset.

2013. júl. 15. 23:54
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó. Nem az a baj, hogy gyerekes, hanem hogy ennyire. Nem lenne ezzel semmi baj, ha tudná hogy hol a határ és mellette lenne egy komoly, férfias énje. Lehet hogy van,mert én ezt eddig 3szor tapasztaltam csak. (vagy még annyi se).

Hogy tudnám elérni, hogy ez az arány forduljon?

2013. júl. 16. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!