Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lepjem meg a páromat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a páromat? Főzni nem szeretek úgyhogy az kilőve. Van ötletetek? 23/L

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 20:59
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én mindig vacsival várom mondjuk nem gyertyafényes.
2013. júl. 15. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
Kaja-pia-szex. Ez a szentháromság.
2013. júl. 15. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:

Szerintem lepd meg azzal hogy szeressed meg a főzést! :)

Elég gáz hogy mostanság a nők nagyja nem tud főzni,ha tud az is béna.Mondjuk ez van ha városi nőkkel van az ember.

Igazi dolgos nőket vidékről lehet összeszedni akik nem szundival ébrednek és sütni főzni is tudnak!

Ha nem szeretsz főzni akkor süssél neki valami sütit!De ha ennyire nem vagy képes érte egyszer az évben akkor minek vagy vele?

2013. júl. 15. 21:19
 14/17 A kérdező kommentje:
Pont, hogy vidéki vagyok. Szoktam főzni ha nem olvastad volna.
2013. júl. 15. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Valami szép különleges fagylaltkehellyel.
2013. júl. 15. 21:28
 16/17 anonim ***** válasza:
hihetetlen, hogy mennyire azt hiszi mindenki, hogy ha valaki nem szereti a főzést, nem is tud, és nem is szokott. miért függ össze? a vécépucolás se tartozik a kedvenc elfoglaltságaim közé, mégis megcsinálom. a főzés nekem is házimunka, nem okoz nagyobb örömet, mint a takarítás, mondjuk. sőt. a másik, amit utálok, mikor mindenki azt hiszi, hogy akkor unatkozom, hát mit csinálok? bakker, speciel én pont azért nem szeretek főzni, mert elveszi az időmet a hobbijaimtól, amit szívesen csinálnék.
2013. júl. 15. 21:34
 17/17 anonim ***** válasza:
meg hogy mindenki azt hiszi, hogy minden embert kizárólag a kaja tesz boldoggá...speciel én egy kirándulásnak jobban örülnék, mint egy gyertyafényes vacsorának. vagy bármilyen kajának.
2013. júl. 15. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!