Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kerüli a témát, ha a kapcsolatunkról van szó?
Figyelt kérdés
Egy ideje eltávolódott tőlem,vmi összetört benne vagy nem tudom,de mikor vártam 2 hetet h végre megbeszéljük letámadott h megcsaltam őt.Nem értem h ezt miért nem tudta mondani ,ha ennyire biztos volt benne,mert ha nem mondja mia baja nem tudom megbeszélni vele.Mikor ott tartottam h beszéljük meg h mi legyen a kapcsolatunkkal akkor arra hivatkozott h most még nem tud mert elfoglalt,aztán áthívott magához ,de olyan volt mintha semmi se történt volnaköztünk.Folyamatosan bújt hozzám stb. mintha semmi gond nem lett volna.Már több mint 1 hónapja nem találkozunk beszélünk csak ez az 1 alkalom volt.Mikor szakításról beszéltem ő nem írt semmit rá,ha meg kérdezm mi lesz velünk akkor meg mindig máskorra halasztja.De ez így nem mehet már tovább mert nem bírom ezt az elhanyagolást.Mégis mit akarhat most ő???!2013. júl. 15. 18:38
1/2 anonim válasza:
ő már szakított veled,csak nem mondja ki
2/2 anonim válasza:
Szerintem is ő már kezdi lezárni ezt magába. A helyedben felhivnám, hogy most rögtön találkozzunk apelláta nincs! Aztán személyesen kikérdezheted, ha megint mellébeszél akkor te mondd ki, tegyél pontot a végére. Ha mikor hívod, nem akar találkozni, meg halasztja akkor dobd ki szépen telefonon keresztül.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!