Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nektek mi lenne a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek mi lenne a véleményetek ha ezt látnátok?

Figyelt kérdés

tegnap elmentem a barátomnál,persze bevonultunk 2esbe a szobába,(a szülei kint voltak a konyhába)a hangulat kedvéért iszogattunk egy kis bort (tudni illik,h nem birom az alkoholt és nagyon megárt nekem). addig beszélgettünk mig 2 nagy pohár bort ittam meg. egy kis idő mulva éreztem h rosszul vagyok,hiába mondtam én,a barátom nem vette komolyan. 5 perc mulva épp h csak lehajoltam az ágyról kidobtam a taccsot a padlóra. rögtön kivezetett a fürdőszobába,és ő visszament összetakaritani. persze utánnam jött az anyukája,és végig nézte ahogy én még fél órán keresztül ülök a wc mellett és hányok :/ s aztán mivel kicsit volt bennem megkezdtem szédülni,annyira h a barátom a karjába vitt ki mert összeestem. aztán 1 órát aludtam és addigra már tisztább voltam.

ha ti ezt látnátok mit gondolnátok az anya és az apa helyébe? oltást nem kérek..köszönöm :)

2013. júl. 15. 17:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják azt gondolni, hogy terhes vagy, legyél nyugodt, látszott, hogy berúgtál, mint a csacsi. Ha meg a barátod nincs rossz viszonyban a szüleivel, valószínűleg ha megkérdezik, el is mondja, mi történt.

Én a szülők helyében azt gondolnám, hogy kicsit beivott a lányka.

35/N

2013. júl. 15. 17:16
 12/19 A kérdező kommentje:
azt meg amugy tudták h borozgatunk,tehát nem volt titok,csak érdekes volt h ott állnak az ajtóba én meg hányok..
2013. júl. 15. 17:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Előfordulhat bárkivel, nem gondolnék rosszra.
2013. júl. 15. 17:21
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, aggódtak, azért álltak ott. De értelmes emberek ebből szerintem nem csinálnak gondot. Két pohár bor ártott meg, nem vetted észre nem bírod az alkoholt, ennyi. A barátod is vehette volna ezt egy kicsit komolyabban és már amikor mondtad, hogy baj van, ki kellett volna kísérnie a fürdőszobába. Én a szülők helyében nem gondolnék semmi rosszat rólad, előfordult már ilyen mással is.

11. voltam.

2013. júl. 15. 17:23
 15/19 anonim ***** válasza:

Fiatal vagy én nem ítélnélek el. A Te eseted nem olyan durva. A nőknél szerintem már csak az a gusztustalan, amikor öntudatlanul, eltorzult arccal összehányják magukat. Amúgy ha becsiccsent esetleg már kicsit nehézkes a járás én nem ítélem el.

Belőled épp kijött az anyag, kicsit megrémültem volna hogy valami komolyabb bajod van, de azon kívül nem gáz.

2013. júl. 15. 17:34
 16/19 A kérdező kommentje:
oké köszönöm.. :*
2013. júl. 15. 17:37
 17/19 anonim ***** válasza:
kajak a bortól lettél ilyen rosszul?
2013. júl. 15. 19:34
 18/19 A kérdező kommentje:
igen a bortól lettem, biztos vagyok benne :P miért mire gondolsz?
2013. júl. 18. 15:21
 19/19 anonim ***** válasza:
semmire, csak furcsa :D
2013. júl. 19. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!