Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nektek mi lenne a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek mi lenne a véleményetek ha ezt látnátok?

Figyelt kérdés

tegnap elmentem a barátomnál,persze bevonultunk 2esbe a szobába,(a szülei kint voltak a konyhába)a hangulat kedvéért iszogattunk egy kis bort (tudni illik,h nem birom az alkoholt és nagyon megárt nekem). addig beszélgettünk mig 2 nagy pohár bort ittam meg. egy kis idő mulva éreztem h rosszul vagyok,hiába mondtam én,a barátom nem vette komolyan. 5 perc mulva épp h csak lehajoltam az ágyról kidobtam a taccsot a padlóra. rögtön kivezetett a fürdőszobába,és ő visszament összetakaritani. persze utánnam jött az anyukája,és végig nézte ahogy én még fél órán keresztül ülök a wc mellett és hányok :/ s aztán mivel kicsit volt bennem megkezdtem szédülni,annyira h a barátom a karjába vitt ki mert összeestem. aztán 1 órát aludtam és addigra már tisztább voltam.

ha ti ezt látnátok mit gondolnátok az anya és az apa helyébe? oltást nem kérek..köszönöm :)

2013. júl. 15. 17:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Hát semmi jót.
2013. júl. 15. 17:07
 2/19 A kérdező kommentje:
az nem látszott rajtam h ittam,csak az h hányok és nagyon szédülök... szerintetek gondolhatják h terhes vagyok? vagy mi lenne az első gondolatotok?
2013. júl. 15. 17:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát minek iszik aki nem bírja. Ha tudod h nem tesz jót az alkohol akkor ne igyál alkoholosat. Most jól beégetted magad.
2013. júl. 15. 17:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt hiszed h nem érzik ha valaki ivott? Tudják nagyon jól h piáltál
2013. júl. 15. 17:12
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, nem kell a bonyolítás.. valószínű érezhető volt a piaszag.
2013. júl. 15. 17:13
 6/19 A kérdező kommentje:
irtam h nem leoltást kérek és nem voltam részeg csak nagyon rosszul lettem tőle. én attól még egyenesen mentem és beszélgettem velük normálisan..nem azt vették le rólam h részeg vagyok,ebben biztos vagyok,mivel nem is voltam az
 7/19 anonim ***** válasza:
én azt gondolnám, hogy valami betegség, vírus
 8/19 A kérdező kommentje:
piaszag meg nem volt érezhető,mivel 100 adszor is leirom h nem voltam részeg,csak rosszul esett a bor
2013. júl. 15. 17:14
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem fogod fel h az alkoholt lehet érezni???? Akkor is ha csak egy kortyot ittál.
2013. júl. 15. 17:15
 10/19 A kérdező kommentje:
felfogom,de nem volt ott nagyon közel egyiksem,csak álltak kb 2 méterrel odébb és nézték ahogy hányok
2013. júl. 15. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!