Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jóképű pasi vagy gazdag pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképű pasi vagy gazdag pasi?

Figyelt kérdés

Nem kérek olyan válaszokat, hogy a belső értékek meg stb.

Most arra vagyok kíváncsi, hogy a belső értékektől eltekintve, ha választanotok kellene egy nagyon jól kinéző átlagos keresetű pasi meg egy csúnya de milliomos között, melyik mellet döntenétek?

2013. júl. 15. 13:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Jó képű *.*
2013. júl. 15. 14:53
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a belső értékek fontosabbak, de mivel csak erre irányul a kérdés, én azt mondom, hogy jóképű pasival járnék inkább, mint gazdaggal :D Nekem amúgysem szempont a párválasztásnál az anyagi helyzet. :D 19/L
2013. júl. 15. 14:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Jóképű.
2013. júl. 15. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Jóképû pasi.

16/L

2013. júl. 15. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
persze 20 alatt a kiscsitrik mind azt irják h jóképű legyen, de valljuk be afelett már igenis fontos tényező a pénz, mihelyst az embert nem tartják el a szülei.
2013. júl. 16. 13:37
 16/18 anonim válasza:
A jóképű, nekem a külső fontosabb mint a pénz.
2013. júl. 16. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:

utol elötti válaszoló:

kiscsitrik??! Ha most itt lennél pofán b*sználak csak úgy, nőiességből...:D

Te simán élnél együtt egy ronda pasival? Nem lennél belé szerelmes, undorodnál a kinézetétől, mindennapod szőrnyű lenne, hiába kényesztetne el jó cuccokkal.

A jóképű mellett meg igaz hogy nem gazdag, de tökéletes életet élhetnél.

Sok sikert ha te csak a pénzre gondolsz. Elég magányos ember lehetsz aki még sose volt helyes pasival..:D

Kérdező:

mindenkinek más a jóképű...:) Legjobb barátnőm pasija szerintem ronda, de neki tetszik, és ugyanez volt mikor én jártam egy szerintem helyes sráccal. :)

És amúgy is a pénzes pasik női általában beképzeltek c*fkák vagy r*bancok..:) (igen ez az utolsó elötti hozzászólónak szólt)

2013. aug. 24. 23:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Ne zavarjon, hogy faszi vagyok, és igen lehet az olyan csajok beképzeltek, de ők azok akik még szülés után, 40 évesen is adnak magukra, akik nem gondolják úgy, hogy ha már valakivel 5 éve együtt élnek, akkor nyugodtan elhízhatnak. Csak úgy pofán verni valakit meg nem szép dolog, mert hidd el egy férfi nagyobbat üt. És most irhatjátok meg pontozhattok le, hogy egy nőt nem illik megütni, igenis tele van a világ olyan mocskos krvákkal, akik megérdemelnék, hogy egész nap a fejüket verjék egy betonfalba. Te is elég agresszívnek tünsz az irásod alapján.
2013. aug. 25. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!