Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az gáz volt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az gáz volt hogy lehordtam egy csajt mert szerelmet vallott nekem úgy, hogy még nem is találkoztunk?

Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 01:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondtam neki hogy "én képtelen vagyok egy netes ismerősbe beleszeretni".
2013. júl. 15. 01:29
 12/17 anonim ***** válasza:
Na menj már! Ez neked lehordás? A lehordás az lett volna ha elküldöd a büdös p1csába
2013. júl. 15. 01:31
 13/17 A kérdező kommentje:
Szerinte az volt... :S
2013. júl. 15. 01:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Már pár hónapja szinte minden nap beszélünk FB-n (chatrouletten ismerkedtünk meg), de csak ilyen általános dolgokról... És nagyon nem számítottam arra hogy egyszer csak szerelmet fog vallani... Ráadásul mindezt úgy, hogy még abszolút nem is láttuk egymást.
2013. júl. 15. 01:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ahogy fogalmaztad a kérdést, úgy gondoltam, egy oszlopos nagy bunkó vagy.

De ahogy leírtad, hogy mi is történt: hát semmi. Közöltél egy tényt magadról.

2013. júl. 15. 05:59
 16/17 kolosszus22 ***** válasza:
Kissé túlérzékeny lehet a csaj.
2013. júl. 15. 11:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos sikerült egy ilyet kifognom :S
2013. júl. 15. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!