Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Téged zavarna hogy a párod és közted nagy különbség van anyagi szempontbol?
Figyelt kérdés
Tavaly megismertem egy okos, inteligens, kissé konzervatív, de nagyon magávalragadó lányt (20éves). Nagyon beleszerettem. De elbizonytalalnit, hogy ekkora anyagi és társadalmi különbség van köztünk (az ö javára). Igaz nemis vagyunk eggyütt de nagyon szeretnék vele hoszutávra tervezni. Zavar, hogy elég sokat dolgozom egyetem mellett is a saját kis vállalkozásomban, de ugyérzem hogy töredékét se tudnám megadni neki, mint amiben felnött. Ezmellett azt sem tudom, hogy a szülei miként fogadnának........ nem tartom magam elveszett embernek, de ez a sztory elbizonytalanitott. 22F2013. júl. 14. 20:18
1/7 anonim válasza:
Ne bizonytalanítson el. Egyetemista vagy, tehát értelmiségi leszel. Szerintem a pénz nem a legfontosabb dolog a világon.
2/7 ájszíjú válasza:
engem egyáltalán nem zavarna, gondolom nem a pénzemért járna velem, ha meg igen akkor kuka
3/7 anonim válasza:
Egyetemista vagy, és ráadásul már most dolgozol - ne zavarjon, még bőven összehozhatsz egy kisebb vagyont is, ha úgy alakul. Másfelől, legalább az biztos, hogy a csaj nem a pénzedért szeret, szerintem ez nagyszerű dolog... Ne te akarj dönteni, mert a párkapcsolati dolgok mindig két emberen múlnak.
4/7 anonim válasza:
Ha így is szeret téged, ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy nem a pénzedért van veled. De nagyon meg kell majd dolgoznod, hogy a hátrányodat csökkentsd.
5/7 anonim válasza:
Ezt ő nem is várja el.
Ő inkább azt várja el, hogy ne a vagyonért szeressék és vegyék el feleségül.
Nálatok férfiaknál van az a büszkeség, hogy nektek muszáj többet keresni, mint a párotoknak.
Szerintem neki ez meg sem fordult a fejében, amin te éppen agyalsz.
6/7 anonim válasza:
És nagyon valószínű, hogy az előttem szólóak mind férfiak.
Túl sokat problémáztok jelentéktelen dolgokon.
Ő arra vágyik, hogy szeressék, nem pedig arra, ami már egyébként is megvan neki.
7/7 anonim válasza:
A kérdező nem azt írta,hogy a gazdag csaj szerelmes belé,hanem,hogy ő a csajba.Ez nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!