Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs sok önbizalmam, miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs sok önbizalmam, miért?

Figyelt kérdés
.Sziasztok! 16 éves fiú vagyok, magas, szőke, helyes. De féléve volt egy kapcsolatom, a barátnőm nagyon megbántott. Már nincs annyi önbizalmam, néha rondának is érzem magam :s hogy lehetne megint önbizalmam? Hol találhatok egy olyan lányt, aki szeret is, nem csak felszínes? Köszönöm a válaszokat, már nagyon életkedvem sincs:( 16 f

2013. júl. 14. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Így van, sajnáltasd magad, mégjobb lesz. :)

Ne várd azt, hogy mindenki az ellenkezőjét fogja mondani neked, mivel ez rajtad is múlik.

2013. júl. 14. 19:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Oké, de nem javíthatok ezen valahogy? Nagyon hiányzik a volt barátnőm, és én is neki :s de nem merek lépni...
2013. júl. 14. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ha megalázott téged, akkor miért vagy még mindig oda érte? Úgy lehet javítani rajta, hogy sok ember között vagy, és úgy hogy lesz.rod hogy hogyan nézel ki c:
2013. júl. 14. 19:47
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem cseszegetés kell neki, hanem segítség -.-

Először is, csináld azt amit szeretsz. Biztos van valami hobbid amiben sikereket érhetsz el. A sikerektől meg jól fogod magad érezni. Az önbizalom nem mindig a külsőségekről szól. Nem ismerlek, ezért a saját tapasztalatimat írom le. Én is önbizalomhiányos vagyok, de próbálok rajta segíteni. Mikor érzem, hogy szomorú vagyok, vagy nem vagyok elég jó ehhez vagy ahhoz. Akkor felírom, hogy mihez értek és azt olvasgatom, kiteszem az íróasztalom felé. Egy jó pörgős zene mindig fel tud dobni. Felhangosítom és táncolok. A futás is nagyon jó egyébként. Levezeted a feszültséget. Én imádok esténként futni. Varrni is imádok. Az azért jó, mert ahányszor varrok egy új ruhát, tök büszke vagyok magamra. Az meg már hab a tortán ha mások is dicsérnek érte :) Egy kiadós zuhanyzás is. Tűzz ki magad elé célokat, amiket ha elérsz, tuti nőni fog az önbizalmad. De ne lógj a neten és olvasgass cikkeket, hogy miért van önbizalomhiányod, hogy lehet rajta segíteni.Nálam az sosem jött be. Mozdulj ki és tedd azt amit szeretsz :)

2013. júl. 14. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó nagyon köszi, megérné még megkérdezni a volt barátnőmet? Csak összevesztünk, de durván, de azóta nincs jól egyikünk sem :(
2013. júl. 14. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Először is min vesztetek össze? Meddig voltatok együtt? Mivel bántott meg? Ki lett mondva a szakítás? Ha ő bántott meg, neki kellett volna keresnie. Mindennek már fél éve? Hát akkor nem tudom megéri-e :\
2013. júl. 14. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!