Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs sok önbizalmam, miért?
Így van, sajnáltasd magad, mégjobb lesz. :)
Ne várd azt, hogy mindenki az ellenkezőjét fogja mondani neked, mivel ez rajtad is múlik.
Nem cseszegetés kell neki, hanem segítség -.-
Először is, csináld azt amit szeretsz. Biztos van valami hobbid amiben sikereket érhetsz el. A sikerektől meg jól fogod magad érezni. Az önbizalom nem mindig a külsőségekről szól. Nem ismerlek, ezért a saját tapasztalatimat írom le. Én is önbizalomhiányos vagyok, de próbálok rajta segíteni. Mikor érzem, hogy szomorú vagyok, vagy nem vagyok elég jó ehhez vagy ahhoz. Akkor felírom, hogy mihez értek és azt olvasgatom, kiteszem az íróasztalom felé. Egy jó pörgős zene mindig fel tud dobni. Felhangosítom és táncolok. A futás is nagyon jó egyébként. Levezeted a feszültséget. Én imádok esténként futni. Varrni is imádok. Az azért jó, mert ahányszor varrok egy új ruhát, tök büszke vagyok magamra. Az meg már hab a tortán ha mások is dicsérnek érte :) Egy kiadós zuhanyzás is. Tűzz ki magad elé célokat, amiket ha elérsz, tuti nőni fog az önbizalmad. De ne lógj a neten és olvasgass cikkeket, hogy miért van önbizalomhiányod, hogy lehet rajta segíteni.Nálam az sosem jött be. Mozdulj ki és tedd azt amit szeretsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!