Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2. randin szex?

Figyelt kérdés
Az első találkozásunk elég tüzesre sikeredett.Én komolyan gondolom..Ha akarja beadjam a derekam?

2013. júl. 14. 10:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is a második alkalommal már lefeküdtem a jelenlegi párommal. Ennek már 2,5 éve, azóta is jól megvagyunk. Amúgy ha rajtam múlt volna, már az első randin is megtörtént volna a dolog, ő nem akarta (állítása szerint jobbnak látta, ha "éhesen hagy").

Ettől függetlenül én nem gondolom azt, hogy nincs tartásom, azért nem adom oda magam akárkinek, csak nála éreztem, hogy ebből több is lesz, mint szex.

És különben is, így legalább hamarabb kiderült, hogy összeillünk-e az ágyban, mert akárki akármit is mond, a szex fontos része a kapcsolatnak, és ha 2 ember között nem működik a szex, a kapcsolat sohasem lesz teljesen jó.

28/N

2013. júl. 15. 16:25
 12/12 anonim ***** válasza:

[link]

lehet, hogy durván van megfogalmazva, de van benne igazság:)

2013. júl. 16. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!