Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 36 évesen még sajnos nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 évesen még sajnos nem volt kapcsolatom. Van esélyem hogy az életben egyáltalán valaha legyen? Nem vagyok ronda hogy repedne a tükör. Idővel viszont még nehezebb, mert ez már ciki is és ki akarna így megismerkedni velem.

Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 04:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha hozzám beszélsz volt már évekig tartó kapcsolatom és a legidősebb gyermekem kb. 14 lehetne ha nem létezne esemény utáni. Azt nem mondom, hogy fiatalon annyira tapadtak rám a csajok, hogy levakarni sem tudtam őket de azért volt néhány akinek bejöttem(és akkoriban éltem is az ilyesmivel).

Én is loser vagyok de más miatt. Voltam olyan ökör, hogy fiatalon a fejembe vettem, hogy amolyan igazi társra van szükségem nem pedig egy cafkára akit néhanapján jól gerincre vágok. Akibe nem vagyok szerelmes szóba sem jöhet, ismerkedni nincs kedvem, mert annak az esélye, hogy valaki megtetszik aki első látásra nagy büdös 0(ez van, ilyen vagyok).

Gondolom kitaláltad, hogy azóta nem jött össze semmi. Ez az "azóta" közel egy évtizede volt, én pedig felhagytam minden reménnyel és vén morcnak érzem magam.

Rettegek attól, hogy újra szerelmes leszek még ebben az életben, gyűjtöttem egy életre elegendő lelki sebet. Ha leszek is, tőlem tuti nem fogja megtudni. Szamár nem kell, szép sem. Az élet egyedül pedig nem élet, mégis mi a frásznak törjem magam. Én kevés vagyok ahhoz, hogy feloldjam ezeket az ellentmondásokat úgyhogy sakkmatt.

Szerintem simán kvalifikálok a legszánalmasabb alakok közé még akkor is, ha épp a lelki szegények fórumán járok(a szánalmas nem egyenlő az erkölcsök hiányával, úgyhogy eszem ágában sincs leszállni a magos lóról).

Ha esetleg megkérdeznéd, hogy ezt mégis mi a frászkarikának írtam le akkor passz. Én sem tudom.

2013. júl. 14. 07:56
 12/22 anonim ***** válasza:

kihagytam egy "nem"-et

mind1

2013. júl. 14. 07:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Lényeg a lényeg, ha jól nézel ki és jól érzed magad a bőrödben a lányok fognak próbálkozni maguktól is, csak válogatnod kell(lehet, hogy pont nem az akit te szeretnél de attól még lesz jelentkező).

Ha nem nézel ki jól és nem vagy elemedben meggebedhetsz a semmiért.

2013. júl. 14. 08:12
 14/22 anonim ***** válasza:
Még egy gondolat: a magány igenis tönkreteheti az embert. Saját szememmel láttam hogyan tett alig két év magány egy fiatalos és életerős öregurat rezgő nyárfalevéllé
2013. júl. 14. 08:21
 15/22 anonim ***** válasza:
Én igaz picit fiatalabb vagyok, viszont olyan ocsmány, hogy egyetlen egy lány sem hajlandó velem szóba állni, és nem azért, mert nem próbálkozom. Tegnap pl. 3 lánynál is tettem próbát, 0 eredménnyel. Egész egyszerűen minden lány undorodik tőlem.
2013. júl. 14. 09:05
 16/22 anonim ***** válasza:
Az 5-ös válaszolónak van igaza, ha jól nézel ki,akkor simán lehet csajod, teljesen mindegy,hogy milyen vagy belső tulajdonságra, ez így van. Sárkányka is hiába okoskodik,meg nyomatja a betanult közhelyeket a maga 15 éves élet tapasztalatával.
2013. júl. 14. 10:08
 17/22 anonim ***** válasza:
Ffi vagy, vagy nő?
2013. júl. 14. 11:42
 18/22 A kérdező kommentje:

Férfi vagyok.

Mégegyszer: nem vagyok ronda, de szép sem. Próbálkozásaim voltak, csak eredmény nem. Nem vagyok magas (175), de törpe sem. Inkább elég vékony alkatú vagyok és azt mondják kb. 10 évet le is tagadhatok.

Tudok beszélgetni és kommunikálni, de azt a bizonyos vonzalmat még nem siekerült senkiben felébresztenem.

2013. júl. 15. 00:59
 19/22 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz, mert nagyon-nagyon komoly gondjaid vannak (önbecsülés, kommunikáció stb.). Egyáltalán nem normális, hogy valakinek 20 éves koráig ne legyen kapcsolata. Gondolj bele: kb. ugyanannyi fiú van mint lány (ráadásul több a lány), statisztikailag hasonló az esztétikai szórás (ráadásul a fiúknál ez annyira nem számít), és még ha valaki a korosztályában nem is kell, a pár évvel fiatalabbak elnézőbbek a külalakkal/stílussal szemben is...
2013. júl. 15. 06:47
 20/22 anonim ***** válasza:
A fiatal korosztályban több a fiú, mint a lány, és a fiúknál jóval fontosabb a külső. Egy ronda sráccal pedig a fiatalabb lányok sem elnézőek.
2013. júl. 15. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!