Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít?
Történt az hogy En es a legjobb baratom baratnoje kettesben maradtunk.
tok jol ereztuk magunkat aztan Feljott a szo intimebb temakrol a vegen pedig a combjat megsimogatva hozza ertem..na tudjatok.
kerdes az megcsaltuk e a baratunkat ezzel?
18/F
hát látom, hogy lent már leírtad, eddig meg csak sejtettem
ez az, amúgy a barátnő simán engedte, akkor a barátod barátnője bárkivel elmenne dugni, Te meg belementél a játékba
amúgy ha ez nem megcsalás, akkor az utcán mindenki fogdoshatja a másikat? N
Magyarán alányúltál? Hát... ha neked lenne barátnőd, és vele tenné ezt egy másik férfi, akkor annak minősítenéd?
Szerintem igen.
tudom hogy nagyon csúnyán elszartam és borzasztó bűntudatom van.egyszerűen csak...megtörtént.de soha többet.
legszívesebben megszűnnék létezni most.
Igazatok van akik szidnak.tényleg az vagyok.csak muszáj volt megkérdeznem más embereket erről.ne kérdezzétek miért
18 éves vagy, örülj a tapasztalat szerzésnek, máskor meg írd már le mi a francot akarsz, én kajak azt hittem, hogy úgy értél hozzá, hogy megsimogattad a combját.
"combjat megsimogatva hozza ertem". Hát de most nem azt jelenti amit leírtál? Vagy csak én nézem infós szemmel a szövegértést?
Na visszatérve, bűntudatod persze, hogy van, na de hát 18 éves vagy, hidd el a barátnőd is tévedt már zátonyra, csak nem mondta el neked, ennyi évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!