Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy 1/4 szlovákkal? Számít ez egyáltalán valamit? L
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 21:45
11/20 anonim válasza:
A szlovákok ugyanolyan rendes emberek, mint a magyarok.
12/20 anonim válasza:
Én is mix vagyok, magyar egyik ágról, másik ágról meg német-szlovák(az a cseh aki tud magyarul,ugye) mix, mivel nagyapámék északmagyarországon éltek még a monarchiában, így ez ott normális volt. a vezetéknevemen látszódik hogy nem vagyok egy szittya, de eddig kb senkit sem érdekelt. attól még 100%ig magyarnak vallom magam. Szóval szerintem csak akkor számít, hogy 1/4 szlovák ha amiatt elkezd neked pampogni, hogy pl ne mondj rosszat a szlovákokról, vagy megsértődik egy szlovákos viccen.. Viszont magyarnak vallja magát semmi probléma nem lenne részemről.
13/20 anonim válasza:
ugyan már, kit érdekel
nem számít, N
14/20 anonim válasza:
Csak a szlovákok utálják a magyarokat. A magyarok nem utálják a szlovákokat.
Egyébként volt már dolgom félszlovák csajjal. Sajna nem volt jó élmény. Ettől függetlenül sem zavarna.
15/20 anonim válasza:
Így van,attól,hogy mi nem utáljuk őket,nagy részük még utál minket.(Én személy szerint utálom őket.)
16/20 anonim válasza:
Rendszeresen dolgozom együtt szlovákokkal (multicég), mind nagyon jó fejek, NAGYON hasonlítanak hozzánk magyarokhoz (pl. németek szemével nézve) -- hasonló a mentalitásunk, a humorérzékünk. A külföldi népek között toronymagasan a szlovákok és csehek között érzem magamat a legotthonosabban. Ezeket az etnikai ellentéteket csak a politikusok generálják, teljesen alaptalanok. Vegyes párokat is ismerek (szlovák-magyar), akik egymással angolul beszélnek... Egyszer majdnem összejöttem én is egy gyönyörű szlovák csajjal, csak nem hiszek a (Bp-Pozsony) távkapcsolatban. Úgyhogy: hajrá.
17/20 anonim válasza:
Kedves 8-as és még egy válaszadó! Felvidéki magyarként kikérem magamnak, hogy ha valaki szlovákokról beszél, akkor én jussak az eszedbe! Lehet, hogy Szlovákiában élek, de magyarabb magyar vagyok, mint nagyon sokan azok közül, akik az anyaországban élnek.
Kedves Kérdező! A válaszom az, hogy nem számít, amíg két ember szereti és elfogadja egymást! Viszont ha Te már egy kapcsolat elején ezen gondolkodol, akkor igenis számít...Kár elkezdeni...
19/20 anonim válasza:
Én is 1/4 szlovák vagyok. Azaz Magyarországon élő szlovák. de ez sosem volt még probléma. Attól én még magyarnak vallom magam. És a tót jelzővel nem kellene leminősíteni minket. Attól, hogy néhány ősöm még szláv területről származik, nem hinném, hogy gáz lenne részben tótnak lenni. Pláne nem lenne gáz ez másokra nézve. .. 18L
20/20 anonim válasza:
persze, hogy igen, kit érdekel??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!