Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után "szabad"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után "szabad" lefeküdni egymással? És pettingelni?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nagyon aranyos srácot, és eszméletlenül vonzódunk egymáshoz. Legszívesebben az utcán is leteperném..

Az előző barátommal már a 2. randin együtt aludtunk és pettingeltünk, az utólag nagyon gyors volt.

Kéne valami idő, amihez tartom magam, mert bár csak kétszer találkoztunk, nagyon akarom... De nem akarom, hogy utólag az legyen, hogy nagyon hamar megtörtént minden.

18/L

2013. júl. 13. 20:59
 1/6 A kérdező kommentje:

Légyszíves normális válaszokat.. Tudom, hogy mikor készen állunk rá ésatöbbi, de nagyon kívánjuk egymást, akár már holnap is lefeküdnénk..

Csak az megint túl gyors lenne. Ezért kéne valami támpont

2013. júl. 13. 21:02
 2/6 Hanariko ***** válasza:
komoly kapcsira kell vagy csak szex? ha szex, akkor bármikor, ha komoly, akkor mondjuk 1-2 hónap, az is már haladás a 2. randis pettinghez képest.
2013. júl. 13. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, komoly kapcsolatról lenne szó :) És egyikünk sem szűz már.
2013. júl. 13. 21:04
 4/6 Froncsi ***** válasza:
Hát nem tudom... ha tényleg akarjátok egymást, akkor miért ne mehetne. 18 éves vagy, szóval ez nem akadály. A kapcsolat szempontjából meg nem gondolnám, hogy hátrányt jelent majd
2013. júl. 13. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:

3 hetet várj akkor sztem :)

Mi egy hét után le feküdtünk.. Nem bírtuk tovább.

18/L

2013. júl. 13. 21:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor amikor jólesik, minek várni hetek meg hónapokat?

És ha addigra feldobod a talpad? :D

olyan nincs, hogy mikor szabad...........amikor akarsz, ne mástól várj megoldást erre, amijkor felnőtt nő vagy. Ha karod tedd meg, max ne verd nagydobra nem tudja megsenki és nem fognak megszólni.

2013. júl. 13. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!