Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál, ha a barátod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál, ha a barátod, miután megtudta, hogy régebben megcsaltad két hétre eltűnne, majd egy idegen nővel állítana be és rádordítana, hogy mit keresel még mindig a lakásában?

Figyelt kérdés
Mindezt másfél év együttélés után.
2013. júl. 13. 16:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező.Nem ribizlek le és nem mondok inkább semmit.Annyit azért még is hogy ha kapcsolat elején megcsltad az mivel különb mintha a kapcsolat közepén.Takarodj onnan aztán kész,megértemelted hogy vissza csalt.Én sokkal nagyobb sértésnek venném ha a kapcsolat elején csalnának meg amikor mág elvileg általában nagyobb a szerelem.Gáz vagy.Húzzál onnan aztán ennyi.
2013. júl. 13. 16:39
 12/26 anonim ***** válasza:
66%

Pakolj már, és menj el a lakásából, ha egyszer volt pofád megcsalni és további másfél évig hazudni róla.

A magadfajták miatt nézik le a nőket...

2013. júl. 13. 16:41
 13/26 anonim ***** válasza:
Érted szomorúnak lenni.......? Érted...xD
2013. júl. 13. 16:41
 14/26 anonim ***** válasza:
Hehe, ez jó :D Megérdemelted.
2013. júl. 13. 16:42
 15/26 anonim ***** válasza:
48%
Haha:D Nem tűnik tűl szomorúnak?Miattad?:D Ne vicceljél már,én rülnék ha egy ilyen ribizlitől megszabadulnék.Plána ha 1.5 év után derülne ki.Remélhetőleg talált egy normális lány halaluja:D Te meg menjél szépen onnan,engedd has szexeljenek oltári nagyokat:D
2013. júl. 13. 16:47
 16/26 A kérdező kommentje:

Szerintem nem érdemeltem meg.

Amúgy meg nem másfél éve volt, szövegértés dukta...

2013. júl. 13. 16:49
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

Én úgy nézem, az itteni többség szerint meg megérdemelted. Na, most akkor volt értelme kiírni ezt a kérdést?

Mégis mire számítottál? Hogy itt majd valaki megvigasztal, hogy "szegénykém, megcsaltad, erre az a szemét meg kidobott, hát hogy lehet veled ilyen igazságtalan"? Ébredj fel...

2013. júl. 13. 16:52
 18/26 anonim ***** válasza:
48%
Lehet hogy bukta,de nem az a lényeg ez ku..rva mindegy hiába köteketsz.A lényeg az hogy a kapcsolat elején,az mindegy hogy 2-3 vagy 10 év.Nem oszt nem szoroz ocsmány viselkedéseden.Ne haragudjál de ha engem az eleján megcsalnak,nekem egyből az játszodna le a fejembe hogy mi lesz 5 év múlva..megkúrja a fél város?Nem nem pakolj szépen.Nincs igazad a volt pasidnak annál inkább.
2013. júl. 13. 16:52
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
Ja és kérdező a kérdést kicsit félre fogalmazta mit csinálnál ha a volt barátod.Már nem vagy a csaja és ő sem a barátod,a szemében egy ribizli vagy.Ébredj fel kisanyám.Dobva vagy!:)
2013. júl. 13. 16:57
 20/26 anonim ***** válasza:
Egy okot mondj, amiért nem érdemelted meg!
2013. júl. 13. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!