Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más pasi is tetszik, holott van vőlegényem. Hogyan töröljem ki a másik srácot az életemből?
Van egy vőlegényem, imádom szeretem, de megismertem egy másik srácot, aki tetszik nekem.. Nem vagyok belé szerelmes, csak tetszik. Hogyan töröljem ki a másik srácot az életemből, mielőtt nagyobb baj lesz? Mondjam meg neki, hogy nem akarom őt többet látni?
Nem kérek olyan választ, hogy biztos nem szeretem a párom. De igen szeretem.
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba.
(Johnny Deep)
Bocsi, hogy ezt írom, de szerintem még nagyon fiatal vagy egy eljegyzéshez is. Ezt nem kellett volna még ennyire elkapkodni. Én 20 évesen ismertem meg a páromat, 4 éve vagyunk együtt és jövőre lesz a lagzi. Nekem mellette eddig senki sem tetszett, én mondjuk csak őt látom. :)
Még azt sem veszem észre, ha megnéznek, azt is csak ő látja. Meg kell, hogy mondjam, amióta ő van nekem,azóta nem is látok helyes pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!