Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a páromnak, hogy más valaki is tetszik rajta kivűl?
"Az üzenet küldője: Dudush
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 10:27
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Elmondjam a páromnak, hogy más valaki is tetszik rajta kivűl?
"Igen, erről beszéltem! Tehát nem a fogalmazással van baj! :( Ez szomorú!"
Az üzenet szövege: Te hülye vagy????????????"
Már miért lennék hülye?
Te csak azért nem hagyod el a párodat, aki szeret téged, mert jelenleg nincs más!
Ezek szerint te nem szereted őt, csak nem akarsz egyedül maradni.
Akkor most ki is a hülye?
A kérdésed az volt, hogy elmondjad-e.
Igen! Éppen az előbb beidézett sorod miatt. Az értelme pedig az lenne, hogy utána dobna a pasid. Most csak raboljátok egymás idejét.
Ha elmondod, azzal aláásod a saját kapcsolatod. Ki fog ábrándulni belőled és ő is meg fog nézni más nőket. Csak idő kérdése lesz, hogy szakítsatok.
Inkább ne foglalkozz a másik pasival. Mondjuk kezdésnek töröld le FB-ról. :P ...
"Az üzenet küldője: Dudush
Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló
Az elküldés időpontja: ma 10:32
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Elmondjam a páromnak, hogy más valaki is tetszik rajta kivűl?
""Az üzenet küldője: Dudush Az üzenet címzettje: Ismeretlen válaszoló Az elküldés időpontja: ma 10:27 Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz:.."
Az üzenet szövege: Közöd???? És ne írogass a kérdésemhez! Megértetted segfej?"
Értettem! ;)
nem vagy szerelmes ha más tetszik, ezekből vannak a félrelépések általában. szerintem önzőség csk azért valakivel együtt lenni mert kényelmes.
ez csak egyre rosszabb lesz. a más iránti vágy csak fokozódni fog.
tapasztalatból mondom sajnos.
“Majd ha lesz más elhagyom”
De egy undorító hozzáállás ez…ásd el magad kérdező! Remelem azóta rájött mekkora egy szemet vagy hogy csak kihasznalod es azért vagy vele mert szeret es nem azért mert te is szereted.
Nem tudom hány éves lehettel mikor ezt a kérdést feltetted de nem lehettel több mint 13-15..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!