Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 éves nő vagyok. Hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves nő vagyok. Hol lehet megismerkedni normális férfiakkal, akikre lehet életet alapozni? Melyek azok a helyek, ahol a normális, korombeli férfiak, apajelöltek megtalálhatóak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 23:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Elég nehéz lesz, nagyon görcsösen gondolod.

Ha meg egy srác úgy érzi, hogy mint "apajelölt" van csak képben....

2013. júl. 13. 13:03
 22/29 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy túl görcsösen akarom, de nem tehetek róla.
2013. júl. 13. 17:24
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Még van bő 5-7 éved, - az alatt biztosan talász megfelelőt.
2013. júl. 13. 17:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Ugyanannyi idős vagyok mint te. Süt rólad a negatívság és a görcsösség ne haragudj. Engem is most hagyott ott egy szemét, akibe bizalmat és szerelmet fektettem, de próbálok pozitívan hozzáállni: hiszek abban, hogy vannak még korban hozzánk illő, magányos, jó hapsik. És ez milyen hozzáállás, hogy 27 évesen "temeted" magad? Én ugyanúgy járok szórakozni a barátaimmal mint 20-25 évesen, nem hinném, hogy csak mert a 30-hoz közelítek, le kéne húzni a rolót. De egyébként csomó olyan hely van, ahol létszám stop van 25 alatt :D (pont hogy a tini korosztályt kiszűrjék) Ha budapesti vagy, írhatsz privátot.

27 N

2013. júl. 13. 18:32
 25/29 anonim ***** válasza:
Egyébként vigyázz, mert ha "öregnek" érzed magad, akkor annak is fognak nézni. 20 évesen is lehet "öreg" valaki, ha úgy gondolkodik. Engem a mai napig első-másodéves kis egyetemistának szoktak nézni, pedig az már jó rég volt :) Üdv: 27 N
2013. júl. 13. 18:34
 26/29 anonim ***** válasza:

25! Bingó!

Viszont a mentalitásuk miatt én is szoktam az egyetemista lányoknak azzal udvarolni, hogy a nagymamám 83 évesen kicsit rugalmasabb gondolkodású volt, mint ők! :D

2013. júl. 13. 19:07
 27/29 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy a környezetem miatt alakult ki bennem ez a szörnyű, negatív hozzáállás. Itt, ahol élek, mindenki be van gyöpösödve, azt szajkózzák, hogy kifutsz az időből, nem mentél még férjhez? Én sem gondolkodtam így, de valószínű, hogy ez az ostoba gondolkodás tett ilyenné.
2013. júl. 14. 12:44
 28/29 anonim ***** válasza:

Hát igen, a környezet hatása ragadós....

A neten meg ne társkeresőzzél, az tényleg halott dolog, inkább valami olyan helyen szerepelj, ahol téged is érdeklő fórumozás van, igazi névvel, igazi arccal

2013. júl. 14. 13:31
 29/29 A kérdező kommentje:
És az ilyen fórumozós oldalakon lehet ismerkedni? Már úgy értve, hogy komolyan... Azért kérdezem, mert ebben nincs semmilyen tapasztalatom.
2013. júl. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!