Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 27 éves nő vagyok. Hol lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 éves nő vagyok. Hol lehet megismerkedni normális férfiakkal, akikre lehet életet alapozni? Melyek azok a helyek, ahol a normális, korombeli férfiak, apajelöltek megtalálhatóak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 23:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, jobb, ha tudsz valamit! Ez a fajta mentalitás, ami most neked van, kifejezetten riasztó! Őrült módjára tepersz azért, hogy legyen férjed és gyereked! Ez a stílus semmi jóra nem vezet! Vannak érett és komoly, lenyugodott férfiak, akikkel már tervezhetsz, de velük sem szabad ezzel kezdened! Csak nyugodtan, normálisan, vonzóan! ismerjenek meg, szeressenek meg és végül határozzanak úgy, hogy veled akarják összekötni az életüket!

Egyébként bárhol megtalálhatóak, csak adj esélyt nekik!

2013. júl. 13. 00:11
 12/29 A kérdező kommentje:
:) Utolsó... :) Szerinted hülye vagyok? Ezt nem mondom senkinek, van már annyi élettapasztalatom, hogy ezt ne hangoztassam egy férfi előtt.
2013. júl. 13. 00:12
 13/29 anonim ***** válasza:
Abból ahogy vissza válaszolgatsz nekünk,nem is csodálkozom,hogy senki nem marad meg melletted.
2013. júl. 13. 00:14
 14/29 A kérdező kommentje:
Azontúl, köszönöm neked is, mert okosat írsz, de tudom, hogy nem szabad őket ezzel elriasztani, ezzel nem is szoktam előhozakodni. Csak magamban pánikolok néha...
2013. júl. 13. 00:14
 15/29 anonim ***** válasza:
Minél jobban pánikolsz és görcsölsz ezen a dolgon,annál nehezebben fogsz magadnak normális kapcsolatot találni.Lazíts,menj bulizni,moziba,strandra,ismerkedj...de csak lazán...
2013. júl. 13. 00:17
 16/29 A kérdező kommentje:
Bulizni nem járok, már úgy érzem, hogy kiöregedtem onnan, és ez így is van. Nem hiszem, hogy az én koromban bulizni kéne... Szoktam látni idősebb nőket is, és szerintem szánalmasak már egy bulihelyen az idősebb, negyvenes nők. De ez csak az én meglátásom. Speciel én már 27 évesen is öregnek érzem magam ehhez.
2013. júl. 13. 00:20
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
nem discora gondoltam.Már bocs.De vannak olyan helyek,ahova pl hétvégente elmehettek a haverokkal ,barátnőkkel,főleg most nyáron...de ha meg ennyire nagadba vagy zuhanva,akkor nyalogasd csak a sebeidet és ki ne mozdulj otthonról.(bocs,kicsit ironikus volt,de téged valakinek jól fel kellene ráznia és elvinni valami jó helyre kikapcsolódni)
2013. júl. 13. 00:27
 18/29 A kérdező kommentje:
Mennék, de nincs hová. Pl A Balatonra szerettem volna leugrani kikapcsolódni, de egyik bnőmnek sincs rá pénze, stb.... Ez csak egy a banális példák közül. A másik, hogy kis faluban élek, kevés a szórakozási hely.
2013. júl. 13. 00:29
 19/29 anonim ***** válasza:

szórakozó helyen biztosan nem találsz olyat. Már eleve rossz a hozzáállás

amúgy a kérdésedre a válasz:

Sehol. Max véletlenül

26/m vagyok és nincs sehol se a korosztályom, vagyis ha van, akkor -mint te is írtad- komolytalan, "igyuk le magunkat" típusok. Biztosan te is elvagy másokkal, beszélgetsz, stb., de mint látni, egyedül érzed magad a tömegben. Üdvözöllek a klubban! :)

2013. júl. 13. 03:54
 20/29 kolosszus22 ***** válasza:

Merre laksz, illetve élsz kis hazánkon belül?

26F

2013. júl. 13. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!