Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti néha nem érzitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti néha nem érzitek azt, hogy örökre magányosak maradtok?

Figyelt kérdés

Huszonéves férfi vagyok, félreértések elkerülése végett nem nem vagyok ronda, csak egy picit szerény. Barátnőm utoljára 3 éve volt. Aki szépen hazavágta a lelkivilágom.

Ebből kifolyólag mindig azt hiszem hogy hiába áll velem szóba egy lány ugyanúgy belém rug majd. Egyszerűen félek egy újabb csalódástól de ugyanakkor meg nem szeretnék magányosan élni. Van itt valaki aki hasonló cipőben jár és tudna valami tanácsot adni ?

2013. júl. 12. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:

Néha.

hms

2013. júl. 12. 22:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Van. Légy tökös vagy egyedül maradsz. Ennyire egyszerű.
2013. júl. 12. 22:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, 21f :s az előző nagyon megcsalt, jelentkező lenne, csak már nem bízok meg a nőkben...... :/
2013. júl. 12. 22:36
 4/9 anonim ***** válasza:
pont ebbe a szituba vagyok írj privit és átbeszéljük a dolgokat haver
2013. júl. 12. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:

nem, nem érzem azt

kicsit bízz meg jobban az emberekben, nem mindenki olyan

csak legyél kicsit óvatosabb

2013. júl. 12. 22:39
 6/9 anonim ***** válasza:
En is ezt erzem..:// 16/l
2013. júl. 12. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:

mert általánosítasz, előre elkönyveled, hogy ő is olyan

ezt a fejedben kell helyre rakni,

másik ember, másik személyiség, ennyi N

2013. júl. 12. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. júl. 12. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Igen :( Velem egy férfi tette ugyanezt, úgyhogy most nagyon magam alatt vagyok.

Lehet, hogy kicsit szánalmas, hogy ide írom ezt ki, de ha van itt olyan normális pesti (!) fiú, aki ismerkedne egy átlagos, kissé visszahúzódó lánnyal, akkor az írhat nekem nyugodtan. Aztán privátban meg majd megadok email címet, mert ide ritkán járok fel.

20/L

2013. júl. 13. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!