Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csúnya dolog, hogy tartalékos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya dolog, hogy tartalékos listán tartok egy csajt?

Figyelt kérdés

Van most kettő, de ha egyikkel sem jon össze, ott van ő. Végső soron jolesz ő. Amúgy nem zárom ki hogy ő lesz a befutó.

Külsőre nagyon nem tetszik, de ha nem lesz senki jó lesz ő is.

Amúgy nagyon jó barátok vagyunk, nem tud róla h szoktam csjokkal talalkozgatni,' mert akkor tuti megsertodne és a végen nem lenne ott végső esetben. Én meg ezt nem akarom.

2013. júl. 12. 22:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Gyökér. :D
2013. júl. 16. 07:28
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

A nők ugyanezt csinálják. Némelyik burkoltan, némelyik nyíltan, úgyhogy nem gáz, amit csinálsz. Nőtől ez elfogadott szerintem, de egy férfi döntésképes és magabiztos legyen. Aki hezitál, az nem férfi.

30/F

2013. júl. 16. 08:12
 23/26 Sertés ***** válasza:
Igen, maximálisan egyetértek az előbbi hozzászólókkal. Még annyival kiegészítve, hogy én pl. sosem ismertem olyan férfit a környezetemben, aki a pénze, társadalmi presztízse, szép háza, jó állása miatt választott volna egy nőt. Ezzel szemben, sosem ismertem olyan nőt, akinél egy-két fenti szempont ne javított volna jelentősen a férfi "vonzerején"...
2013. júl. 17. 01:38
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha egyik nem jön be, ott a másik, ha az se, akkor a harmadik. xD Végül pedig szerelmes leszel egy negyedikbe és azzal leszel. :D
2013. júl. 18. 17:06
 25/26 anonim ***** válasza:
"végső soron jó lesz ő"…aha kedves kérdező, akkor neked csak arra kell egy barátnő, hogy megd.ghasd?? De jó fej vagy… Viszont ha nem is tetszik egyáltalán, akkor hogy fogsz ráizgulni?
2014. jún. 8. 22:01
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem. Sok nő s férfi csinálja uezt.
2014. jún. 9. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!