Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt hiszem beleszerettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem beleszerettem a nőgyógyászomba! Normális ez?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem bírom kiverni a fejemből! Olyan kedves, jóképű és gyönyörű keze van! Mióta voltam nála csak rá gondolok, még szex közben is...pedig van párom, 4éve együtt vagyunk! Mit tegyek? A dokim nős, 4 gyereke van és mellesleg 28 évvel idősebb, mint én....
2008. jún. 25. 10:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát a leírtak alapján azt tudom mondani hogy próbáld meg kiverni a fejedből. Gondolj bele hogy mennyi jó dolgot csináltatok a pároddal, ezt a dokit meg nem is ismered. Ez a doki szereti a gyerekeit, a feleségét. Nem téged szeret, és nem is fogja elhagyni miattad őket.
2008. jún. 25. 10:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Írod,hogy 28 évvel idősebb,nős,gyerekei vannak,te is párkapcsolatban vagy,szerintem is a legjobb,ha elfelejted.

Nem hiszem,hogy felrúgná a házasságát,és te a kapcsolatodat

egy "szerelem"miatt,amit érzel.Járjál más nődokihoz,úgy könnyebb lesz talán.

2008. jún. 25. 10:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Igazatok van....megpróbálom kiverni a fejemből és a párommal foglalkozni! MÁr ki is találtam, hogy ma meglepem egy szuper fincsi gyertyás vacsival! :)
2008. jún. 25. 11:08
 4/9 anonim válasza:
13%
Ha ő is akarja fekűdj le vele,aval,még nem megy tőnkre a házaság.Neked is jobb lessz,neki is talán.
2008. jún. 25. 12:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de szó sem volt arról, hogy le akarok vele feküdni! :) És szerintem ő nem akarna velem lefeküdni! Sőt...inkább úgy kezel, mintha a lánya lennék...de azért köszi a választ...érdekes vélemény
2008. jún. 25. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul ilyen, de itt nincs semmi jövője.

Szerintem is válts orvost, ha szükséges.

2008. jún. 25. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

"Ha ő is akarja fekűdj le vele,aval,még nem..."

Nem semmi, a helyesírás színvonala tükrözi az értelem színvonalát?

"...pedig van párom, 4éve együtt vagyunk! Mit tegyek?"

Esetleg cseréld le a párod bárkire, aki mellett nem vágysz másra? :-)

Bár nem tudom, létezik-e olyan igazi monogámia, ahol még csak kíváncsiság szintjén sem kacsingat kifelé egyik fél sem...

2008. jún. 25. 16:25
 8/9 anonim válasza:
100%

A nők egyébként nagyon is könnyen éreznek vonzalmat a náluk idősebb és "magasabb rangú" férfiak (pl felettesek, orvosok, oktatók) iránt, de ez csak egy evolúciós maradvány, az ősasszony agyad úgy gondolja, hogy ő az alfa hím :) az idős, magas pozícióban.

Gyakorta előfordul, nem kell hozzá az sem, hogy közelebbről ismerd, mint a példa is mutatja. Ezt a vonzalmat viszont soha ne keverd össze a valódi szerelemmel. Fontos, hogy tanuld meg magadban definiálni a dolgokat, és határvonalakat húzni, elválasztani a valóságot az ábrándoktól.

Ha ezt megy, és elfogadod, hogy ez a vonzódás csak egy ösztön játéka, rendben lesz minden, és a vonzó doktorbácsi is "csak" egy kellemes pár perc, és egy kölcsönösen kellemes találkozás lesz.

2008. jún. 26. 23:58
 9/9 anonim ***** válasza:
keress másik nőgyógyászt
2008. júl. 7. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!