Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem beleszerettem a nőgyógyászomba! Normális ez?
Írod,hogy 28 évvel idősebb,nős,gyerekei vannak,te is párkapcsolatban vagy,szerintem is a legjobb,ha elfelejted.
Nem hiszem,hogy felrúgná a házasságát,és te a kapcsolatodat
egy "szerelem"miatt,amit érzel.Járjál más nődokihoz,úgy könnyebb lesz talán.
Előfordul ilyen, de itt nincs semmi jövője.
Szerintem is válts orvost, ha szükséges.
"Ha ő is akarja fekűdj le vele,aval,még nem..."
Nem semmi, a helyesírás színvonala tükrözi az értelem színvonalát?
"...pedig van párom, 4éve együtt vagyunk! Mit tegyek?"
Esetleg cseréld le a párod bárkire, aki mellett nem vágysz másra? :-)
Bár nem tudom, létezik-e olyan igazi monogámia, ahol még csak kíváncsiság szintjén sem kacsingat kifelé egyik fél sem...
A nők egyébként nagyon is könnyen éreznek vonzalmat a náluk idősebb és "magasabb rangú" férfiak (pl felettesek, orvosok, oktatók) iránt, de ez csak egy evolúciós maradvány, az ősasszony agyad úgy gondolja, hogy ő az alfa hím :) az idős, magas pozícióban.
Gyakorta előfordul, nem kell hozzá az sem, hogy közelebbről ismerd, mint a példa is mutatja. Ezt a vonzalmat viszont soha ne keverd össze a valódi szerelemmel. Fontos, hogy tanuld meg magadban definiálni a dolgokat, és határvonalakat húzni, elválasztani a valóságot az ábrándoktól.
Ha ezt megy, és elfogadod, hogy ez a vonzódás csak egy ösztön játéka, rendben lesz minden, és a vonzó doktorbácsi is "csak" egy kellemes pár perc, és egy kölcsönösen kellemes találkozás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!