Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjes Asszonyok! Nem érzitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjes Asszonyok! Nem érzitek, hogy az esküvő óta szigorúbb elvárásokat támasz veletek szemben a társadalom? Hogy amit tegnap még lehetett, ma már nem illendő, csak azért mert férjnél vagy?

Figyelt kérdés

Én ugyanúgy vágyom sok olyan dologra, ami megvolt az esküvő előtt, pl beülni egy sörre a haverokkal akár akkor is, ha a szerelmem nem ér rá, viszont érzem, és felemészt az a nyomás, amit a társadalmi norma miatt érzek, hogy nekem már nem szabad. A férjemet sosem zavarná, őt nem is érdekli, ki mit gondol rólunk, vagy a kapcsolatunkról, de engem nagyon is. És ettől kezdek egyre labilisabb lenni lelkileg, mert alapvetően mindig is ragaszkodtam a szabadságomhoz, nem szeretnék otthon ülő feleség lenni, akinek az egyetlen szórakozása, hogy az urát várja meleg étellel.

Még egyszer kihangsúlyoznám, nem a párommal van baj, hanem szűkebb és tágabb környezetemmel, meg pl idegenek elutasító pillantásairól

2013. júl. 12. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy őket nem engedi el a párjuk és irigykednek. A közös programokra meg lusták, tehát erre is irigyek.

De ha fontosabb az alig ismerőseid véleménye mint a férjedé, akkor sürgősen válj el!

2013. júl. 13. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!