Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes Asszonyok! Nem érzitek, hogy az esküvő óta szigorúbb elvárásokat támasz veletek szemben a társadalom? Hogy amit tegnap még lehetett, ma már nem illendő, csak azért mert férjnél vagy?
Én ugyanúgy vágyom sok olyan dologra, ami megvolt az esküvő előtt, pl beülni egy sörre a haverokkal akár akkor is, ha a szerelmem nem ér rá, viszont érzem, és felemészt az a nyomás, amit a társadalmi norma miatt érzek, hogy nekem már nem szabad. A férjemet sosem zavarná, őt nem is érdekli, ki mit gondol rólunk, vagy a kapcsolatunkról, de engem nagyon is. És ettől kezdek egyre labilisabb lenni lelkileg, mert alapvetően mindig is ragaszkodtam a szabadságomhoz, nem szeretnék otthon ülő feleség lenni, akinek az egyetlen szórakozása, hogy az urát várja meleg étellel.
Még egyszer kihangsúlyoznám, nem a párommal van baj, hanem szűkebb és tágabb környezetemmel, meg pl idegenek elutasító pillantásairól
Lehet, hogy őket nem engedi el a párjuk és irigykednek. A közös programokra meg lusták, tehát erre is irigyek.
De ha fontosabb az alig ismerőseid véleménye mint a férjedé, akkor sürgősen válj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!