Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet ebből a kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből a kapcsolatból valami?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit már több mint fél éve ismerek de csak MSN-ezünk ott viszont jól megvagyunk. Nekem nagyon tetszik és szerintem én is bejövök neki.Ő 16 éves én 14. Van egy kis távolság köztünk(50km) ami szerintem nem sok.
2009. okt. 18. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ekkora távolság nem lehet akadály, ha mindketten akarjátok:) (Mondom én, akit már nem egyszer ráztak le lányok a távolságra hivatkozva, igaz, az valamivel nagyobb volt.)

Szal sok sikert!

2009. okt. 18. 21:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi. (:

És hogyan találkozhatnánk? Kérdezzem meg tőle, hogy nem lenne kedve eljönni velem valahova? Hova?

2009. okt. 18. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
nah először is én majdnem 70km utazok a sulimig hétköznaponként szóval az a 50km tényleg nem sok arra nem hivatkozhat a lány:) második most jöttem össze egy lánnyal akit a netről ismertem meg,párszor találkoztunk fontos hogy ilyenkor legyen mit csinálnotok mi pl egy sport rendezvényre mentünk el pesten és jól éreztük magunkat. viszont a mozit nem ajánlom úgy első alkalomra.
2009. okt. 18. 23:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mentem messzebbre is.De amúgy te tudod hol laksz és hova lehet ott menni,vagy nem?Én pesti vagyok,elég sok a lehetőségem.De ha te 14 vagy ő 16 az szerintem nem okés,én támogatom a férfi legyen idősebb variációt...
2009. okt. 20. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi baj nincs a korkülönbséggel. Én 20 éves vagyok, volt már 16 éves barátom, sőt sose volt idősebb :) Nem az számít, mi van a személyidbe írva ;)
2009. okt. 20. 17:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Általánosságba gondoltam, hogy "hova".
2009. okt. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!