Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre rám talált a sterelem, de csak távkapcsolat lehetne belőle. Hogyan tovább?
Nem. A barátod, aki valószínűleg a te korodbeli, most éli a kanosság-magaslatát. Biztos szívesebben szexelgetne naponta. Majd keres egy másik csajt, akin kiélheti magát.
Na jó, ez csak egy nézőpont, de szerintem nem lehet igazi kapcsolatot kiépíteni így! Nem tudtok igazán odafordulni egymáshoz személyesen, ha gond van. Nem látjátok egymás rezdüléseit...
Ilyen fiatalon kizárt.
HA ő is 15 és új suli új emberek új környezet, akkor ott meg fog ismerkedni más lányokkal.
Ha most belementek egy kapcsolatba és tönkre megy akkor magatoknak ártotok vele és a jelenlegi baráti(?) kapcsolatotokat teszitek tönkre.
Ha most "külön" vagytok, és gimi után lesz még lehetőségetek együtt lenni, akkor addig mindenki élje az életét és találkozzatok havonta, tartsátok a kapcsolatot, de ennyi. Aztán akkor még vagy lesz belőle valami vagy nem. De legalább nem okoztok fölös fájdalmat a másiknak.
akkor megszívtátok.. minek megy oda?
én is távkapcsolatban vagyok, budapest-szeged, de hetente tudunk találkozni szerencsére, és így működik már az eleje óta. havi egy nagyon kevés. én sokszor már négy nap után szenvedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!