Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már szinte mindent megvettem, amire van pénzem, és a barátom örülne neki?
Több, mint másfél éve vagyunk együtt, 17 évesek vagyunk. Augusztusban lesz a névnapja, de már most gondolkoznom kell. Ilyen téren nagyon nehéz eset.
KApott már tőlem nyakláncot-nem hordja. Kapott plüssöt-a földön landolt. Kapott karkötőt a SAJÁT kérésére(bár olyat nem tudtam szerezni, mint amilyenre vágyott)-nem hordja. Kapott gravírozott tollat, saját kezüleg dekorált pólókat. Plüss kulcstartót, rajzoltam neki rengeteget, sütik, torták...
És már ott tartok, hogy nincs ötletem. AZ ilyeneknek, mint közös fotó, párna nyomtatott fotóval, ilyeneknek tudom, hogy nem örülne. A mindene a bicikli, meg a számítógépes játékok, de hát ilyet nem tudok venni.
Arra gondoltam, hogy kap tőlem egy alsónadrágot a kedvenc videójáték karakterével. EZ jó ötlet?
Vagy van valami tanácsotok? Tudom, hogy nekem kell simernem a páromat, de tényleg már majdnem mindent végiggondoltam, de ha alig örül igazán valaminek.:(És nem akarom, hogy veszek valamit, és a táskájába landol.
Jut eszembe! Szilváson tudsz kölcsönözni is bringát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!