Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Talán untatom?
Mostanában le szokott rázni a barátnőm ha Facebookon próbálok vele beszélgetni (külföldön van) arra hivatkozik h kevés az idelye.Miután ezt írta azután is fentvan kb. egy óráig.
Nézzétek el nekem h a Facebonkról van szó csak nem értem.

nem is biztos, hogy a gépnél ül...
Én is van, hogy facezek, rámírnak, ha megunom a gépezést elköszönök, de mondjuk nem lépek ki a facebookról, és kimegyek kutyázni, vagy mást csinálni, és addig azt jelzi, hogy be vagyok jelentkezve, holott a gép közelébe sem vagyok.
Illetve sokszor akkor is azt jelzi, hogy fent vagyok, amikor csak ki X-elem az oldalt, és nem jelentkezek ki.
Mivel van más facebookom is, amin csak játszok, ezért érdekes szokott lenni, amikor a nem igazi facemon vagyok fent, és azt jelzi, hogy fent vagyok...Már írtam is magamra, de nem jött válasz, és utána ugyan úgy azt jelezte, hogy be vagyok jelentkezve(és nem, nincs feltörve a face kódom, mert egy eléggé nehéz jelszavam van, és nem hiszem ,hogy bárkinek is érdekében állna, hogy feltörje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!