Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel bolondítsam magamba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel bolondítsam magamba újra a barátomat?

Figyelt kérdés
Régebben szerelmes volt belém a mostani párom, de sokszor kikoaraztam.de utánna adtam a kapcsolatnak egy esélyt és jól tettem mert nagyon megszerettem.csak az a gond h ő viszont szeret de már nem szerelemből.segítsetek h hódítsam vissza.köszi előre is.
2009. okt. 18. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
44%
Dekoltázs a köldöködig xD
2009. okt. 18. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Legyél újra olyan, mint régen, biztosan emlékszel még, hogy hogyan viselkedtél akkor, vagy hogy az elején mivel fogtad meg!

Mindig törekedj valami újra, egyszer legyél "szokványos" máskor meg szexisen csinos, miniszoknya (harisnyával, csizmával) egy jó felsővel.

Az is sokat dob a helyzeten, ha néha szépen-igényesen kisminkeled magad. (Ha amúgy nem szoktad)

Szóval ilyen dolgokkal próbálkozz.

Sok sikert! ;)

2009. okt. 18. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Vond be a legjobb, és legdögösebb barátnődet, a legintimebb játékaitokba.
2009. okt. 19. 14:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első komit nagyon köszönöm.Hasznos tanácsokat adtál, megfogadom!:)A második viszont sajna nem nekem való, de azért köszi h irtál.
2009. okt. 19. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Szivesen. De a kérdés nem az volt Neked mi való, hanem, hogy a párodat hogyan bolondítsd magadba.
2009. okt. 20. 08:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Ezt tudom én is..csak a 2.komit nem megvalósítható..nem nekem való..nem teccik..így értettem
2009. okt. 21. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!