Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vélemények? Kicsit belezavarod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények? Kicsit belezavarodtam.

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal elég hosszú idő után.Nagyon fájt,de tudom,hogy én is hibás voltam/vagyok valamilyen szinten.De miután megtudtam róla valamit /megcsalt kétszer,második alkalommal a legjobb barátnőmmel /,egyszerűen csak elszállt a szívemből.Létezik ilyen?
2009. okt. 18. 18:23
 1/5 anonim válasza:
Ha ő csalt meg akkor miért lennél te is hibás? te mondtad neki hogy csaljon meg? Nem hiszem. Szerintem a lehető legjobban döntöttél hogy szakítottál vele, most már csak arra kell vigyáznod nehogy vissza édesgessen magához, mert amint nyeregben érzi magát újból meg fogja tenni,erre mérget vehetsz.Jaa, és a legjobb baránőre sem ekll ezentúl sok energiát pazarolnod, mert ezek szerint mégsem a legjobb. Nem érdemel meg téged egyikük sem!
2009. okt. 18. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen, ilyenkor a szeretet átmegy utálatba, vagy csak egyszerűen közömbös lesz neked.
2009. okt. 18. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

és hibás talán azért lennék,mert az utóbbi időben elég sokat beszéltem a haverokról...viszont volt bennem annyi,hogy nem csalom meg,hiába lett volna rá többször is alkalmam.:S

2009. okt. 18. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
ismerős a helyzet... engem a barátnőm hagyott el sok év után. azt mondta hogy már nem szerelemmel szeret. Ennyi indokot hozott fel... nem bírtam belenyugodni, kiderítettem hogy egy másik miatt hagyott el, na onnantól kezdve semmi sírás-rívás, átcsapott a szeretetem utálatba, vagy ha nem is abba akkor közömbösségbe. 23F
2009. okt. 18. 19:07
 5/5 A kérdező kommentje:
pontosan így van velem is,mint a kedves harmadik válaszolóval...és köszönöm neked is a válaszodat :)
2009. okt. 18. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!