Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon eltérő két ember szexuális élete, ha a Férfi 30 a Nő pedig 20 éves?
Majd írják itt sokan, hogy hu de inkább érett pasi emg mit tudom én.
de én ellenzem az iylen kapcsolatokat. szubjektív véleményem hadd legyen már meg. köszi.
egy 30 éves férfinek, mér a családalapításon kéne gondolkozni, és nem 20 éves csajokkal kapcsolatot fenntartani.
Egy 20 éves lány, könyörgöm, hova akarna még gyereket emg stb...először karriert kéne építeni, meg alapot a gyereknek nemcsak megszülni a vakvilágba, aztán majd "valahogy lesz" mert hudemilyen szerelmes vagyok, és emg akarom tartani a 30 as fószeromat....
Szerintem nem, egy férfi legalább 40-45 éves koráig igen aktív tud lenni, de lehet h tovább is, azt még nem próbáltam :) Az meg hogy a te igényeidnek mi felel meg, azt csak te tudhatod.
A tíz év amúgy szerintem nem gáz, nekem is legtöbbször 10-15el idősebbek voltak...
28l
Amúgy itt most a szexuális élet volt a kérdés nem a család alapítás :D
Egyébként szerintem nem lesz komoly eltérés köztük, az igények szerintem kb ugyanakkorák.
Ha arra gondolsz, hogy 30 évesen már csökken-e a szexuális vágy, kevesebbszer akarja-e egy ilyen korú fickó...
akkor NEM.
Legalábbis nem egészséges, ha már ilyen korán ilyen irányba változik a dolog.
Hogy kevésbé bírja-e?
Szintén csak ha nem jól tartja magát.
Hogy nem sül el olyan korán?
Ha huszonévesen gondja volt vele, akkor lehet, hogy eddigre megtanulta, de az is lehet, hogy nem. Illetve van, akinek már tiniként sincs gondja ezzel.
Hogy jobb szerető-e?
Nem feltétlenül. Nem mindenki lesz jobb ahogy nő a tapasztalata.
Vagy arra gondolsz, hogy egy harmincas többet vár egy nőtől és ha a csaj húszéves...
Ő választotta, akkor csak tudja, hogy mire számíthat...
Totál eltérő.
A nőbe bedugják a f... - , neki az a szexuális élet, és épp a férfi az, aki bedugja.
Szóval semmi hasonlóság nincs, akárhány évesek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!