Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudja két ember egymást akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudja két ember egymást akkor is szeretni ha mindenben totál eltérő az ízlésük és a stílusuk?

Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges,csak az együttéléssel lesznek gondjaik.Össze kell hangolni az ízlésüket,ez pedig nem egyszerű.
2009. szept. 6. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Saját példa: egy darabig igen, de aztán jönnek a gondok.27L
2009. szept. 6. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

elvileg akkor tudja csak igazán. én nem szeretnék egy olyannal élni mint én, unalmas lenne, magamnak itt vagyok én magam, aki ilyen. :)

gyakorlatban nem működik, én eddig mindig belebuktam.

2009. szept. 6. 21:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után,ha két ember nagyon különbözik ízlésvilágát tekintve,az problémát fog szülni.Itt gondolok arra,hogy ha a fiú mondjuk szívesen jár rockkoncertre,a lány meg gyűlöli a rockzenét,és inkább diszkóba menne,akkor ez egy darabig áthidalható probléma,de hosszútávon nem megoldható,mert jönnek az összezördülések.Vagy ha az egyik fél otthonülő típus,a másik meg csavargós,és nyughatatlan,abból is adódni fognak a gondok.Ha az egyik visszahúzódó,a másik a társaság közepe,nem biztos,hogy ez hosszútávon kellemes lesz a két félnek!Még sorolhatnám a példákat,de száz szónak is egy a vége:ez hosszútávon nem vezet semmi jóra!Legalábbis szerintem. 22/L
2009. szept. 6. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Péládkat látni rá,de szerintem számomra elképzelhetetlen,főleg hosszú távon. Stílus lehet különböző,mert ezeknek főleg tinikorban csak divatolás jellege van,sokan kinövik,és mindkét fél egy nomrális egymással összeegyeztethető stílusúvá változik.De az izlés az már necces,mert ha nagyon eltérő az izlésük,a gondolkodásmódjuk,abbol hosszú távon csak viták, konfligtusok jönnek ki.Ezért az ilyen viszony nálam a kerülendő kategoriába tartozil.
2010. szept. 26. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!