Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit vegyek a barátnőm születés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AlexMason kérdése:

Mit vegyek a barátnőm születésnapjára?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hét múlva lesz barátnőm születésnapja, és nem tudom mit vegyek neki. Azért nem, mert most szombaton lesz 2 hete, hogy járunk, és nem igazán tudom, hogy minek örülne a legjobban. Az sem segít, hogy holnapután elutazom egy hétre. Gondoltam rá, hogy mikor hazajövök pénteken, akkor 00:00-kor odamegyek a házukhoz és én leszek az első, aki boldog születésnapot kíván neki, csak hát valami ajándékot is szeretnék. Előre is köszönöm!

2013. júl. 10. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Óvszert
2013. júl. 10. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel friss a kapcsolat, valami nagyon kis aranyos boldog szülinapos cuccot, még nem ismered annyira szerintem, hogy drága cuccot vegyél neki, vagy olyat, amiről biztosan tudod, kell neki.
2013. júl. 10. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:
A te barátnőd, te ismered nem?
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy szál vörös rózsa, egy finom bor/csoki, és vmi emlék.
 5/6 anonim ***** válasza:

Mivel friss kapcsolat,jó hogy nem tudod mire vágyik. Szerintem vidd el valahova vacsizni,majd adj neki egy nagyobb bonbont és kész.

Én a helyedbe nem járkálnék oda érfélkor,mert elég kellemetlen éjfélkor becsengetni a házukba,és ezzel felébreszteni a családot.

2013. júl. 10. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Utolsó válasz írójának is köszönöm, csak azért gondoltam így, mert hogy péntekről szombat lesz ugye, és így én lennék az első, aki boldog születésnapot kíván neki, és úgyis tudom, hogy nem aludna akkor még. Gondoltam dobnék egy üzenetet, hogy jöjjön ki, vagy ilyesmi.

Belgiumból hozok neki csokit mindenképpen, meg rózsát, remélem ez kezdetnek szuper.

Köszönöm mindenkinek! :)

2013. júl. 11. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!