Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetem most ezt?

Figyelt kérdés
9 hónapja vagyok együtt a barátommal.De már nem érzem igazán hogy annyira szeretne.Ez bennem megváltoztathat valamit?Mert olyan furcsa és rossz kedvű vagyok mostanában.15 vagyok.Valami hiányérzetem van.Lehetséges h egy kis szabadságra vágyom.Nagyon rossz segítsetek.
2009. okt. 18. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
beszél vele, avgy menyjetek el vamai helyre ahol még enm voltatok, csináljatok valammi olyat amit nem szoktataok, akkor talán kitisztul bennek az érzés.ha vami mást is csináltok, sokáig vagytok együtt.
2009. okt. 18. 16:17
 2/7 anonim ***** válasza:
ideje lenne lefeküdni vele, hidd el minden megváltozna és izgalmasabb lenne mindkettőtök élete!
2009. okt. 18. 16:46
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem az utolsó válaszoló válasza hülyeség. egyrészt kicsit fiatal vagy még másrészt tény h a szex jó dolog de ilyen problémára nem hinném h jó megoldás...sőt.

én is voltam már ilyen helyzetben. pontosan ezt éreztem és utána elmentem egy hétre németországba, tökéletesen szabadnak éreztem magam és nagyon jó volt. rájöttem h jobb szinglin és kihűlt a szerelem a barátom iránt. miután hazaértem megint elfogott a hiányérzet, akkor is ha vele voltam ill főleg attól. rá egy hétre kimondtam h vége. nálunk a sok konfluktus miatt már amugy is menthetetlen volt a dolog. nekem jobb volt igy.

2009. okt. 18. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ti honnan veszitek hogy még nem feküdtek le???
2009. okt. 18. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:

mert lehet maradi vagyok de úgy gondolom h talán esetleg nem feltétlenül kell már 15 évesen szexuális életet élni, vagyis ha már 9 hónapja együtt vannak akkor már gondolom a petting alap de szerintem szép fokozatosan kell haladni. a kezdeti időszakban ha csak meglátod elkezdd dobogni a szived aztán megfogja a kezed és egy csókkal akár a magasba röpít kb eddig kéne eljutniuk az ennyi idős gyerekeknek. (én igy is voltam) de igen 9 hónap az már vmi, szoal a petting már igy belefér.

amugy 17L 8hónapos kapcsolatban és még mindig szűz!!

2009. okt. 20. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
előttem iró: te most büszke vagy magadra hogy szűz vagy?? szerintem elég szégyen a barátod, hogy 8 hónap alatt nemtudott letömni. ne legyen nagy a szád, mert manapság már nem divat szűznek lenni
2009. okt. 21. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:
elöttem írónak: igen büszke vagyok, a stíilusodból következtetek h nem vagy több 16nál erre tényleg fogadni mernék. annyira szánalmasan jellemző. de te csak nyugodtan dugasdd végig magad a fél világgal(én megmaradok normálisnak), vagy ha fiú vagy akkor meg tökéletes példány leszel felnőttkorodban. mint a film címe: csak szex és más semmi. vki ezt keresi, vki nem. ha neked ez kell hajra. már most sajnálom azt a csajt aki a barátnőd lesz... főleg az a mondatod után h "manapság már nem divat szűznek lenni" magasról sz*rok a divatra... ennyi.
2009. okt. 27. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!