Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetem most ezt?

szerintem az utolsó válaszoló válasza hülyeség. egyrészt kicsit fiatal vagy még másrészt tény h a szex jó dolog de ilyen problémára nem hinném h jó megoldás...sőt.
én is voltam már ilyen helyzetben. pontosan ezt éreztem és utána elmentem egy hétre németországba, tökéletesen szabadnak éreztem magam és nagyon jó volt. rájöttem h jobb szinglin és kihűlt a szerelem a barátom iránt. miután hazaértem megint elfogott a hiányérzet, akkor is ha vele voltam ill főleg attól. rá egy hétre kimondtam h vége. nálunk a sok konfluktus miatt már amugy is menthetetlen volt a dolog. nekem jobb volt igy.

mert lehet maradi vagyok de úgy gondolom h talán esetleg nem feltétlenül kell már 15 évesen szexuális életet élni, vagyis ha már 9 hónapja együtt vannak akkor már gondolom a petting alap de szerintem szép fokozatosan kell haladni. a kezdeti időszakban ha csak meglátod elkezdd dobogni a szived aztán megfogja a kezed és egy csókkal akár a magasba röpít kb eddig kéne eljutniuk az ennyi idős gyerekeknek. (én igy is voltam) de igen 9 hónap az már vmi, szoal a petting már igy belefér.
amugy 17L 8hónapos kapcsolatban és még mindig szűz!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!