Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mentek a párotok nélkül, a barátaitokkal nyaralni?
"Azt mondja csak jól akarja érezni magát,"
nálam ez ok lenne a szakításra. Egy kapcsolatnak arról kéne szólnia, hogy jól érezzük magunkat a társunkkal.
Én nem tudnám elképzelni a nyaralásomat a barátom nélkül, ő viszont még pénteken sörözni sem megy el nélkülem, mert nem érzi úgy jól magát.
Gondold meg. egy-egy este talán még belefér a haverokkal, de egy nyaralás nélküled..
ha komoly a kapcsolat, akkor együtt kéne mennetek feltétlen. fura kicsit.
F
miért kéne mindenképpen együtt nyaralni?? két éve vagyunk együtt a párommal, de igazán "megengedem" neki, hogy elmenjen a haverjaival néhány napra a balatonra, senki se viszi a barátnőjét, mert kanbuli... de attól még nem gondolom azt, hogy megcsalna, mivel bizalom van közöttünk - ami meg nem azt jelenti, hogy teljesen magamhoz láncolom és nem engedem, hogy másokkal is legyen... megértem, hogy nélkülem is szeretne szórakozni, én is elmegyek a barátnőimmel a balatonra, ha arról van szó, és nem fogom magammal vinni, de erre még nem megy rá a kapcsolatunk. hiszen egymással érezzük magunkat a legjobban, de azért megértem, hogy nem akar kimaradni a barátai szórakozásából sem...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!