Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezzem vissza az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezzem vissza az exemtől? (lent)

Figyelt kérdés

Írtam egy szerelmes verset, ami tele van általános dolgokkal, szinte bármelyik lányra rá illik. Valahogy olyan jól sikerült, hogy eddig 3 lány is könnyekig meghatódva borult a nyakamba mikor elolvasta. Igen már többször is felhasználtam, mert szerencsére olyan nevű barátnőim voltak akiknek rímel a nevük is.

Most úgy adódott, hogy véletlenül leformáztam a gépemet amin rajta volt, az exemnek viszont írásban megvan. Ja és úgy szakítottunk, hogy nem szól hozzám és látni sem akar. Ez történt 5 hónapja. 3 éve írtam és nem tudom fejből sem sajnos, de most meg nagyon kéne.

2013. júl. 10. 16:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

szopi szopi:D

éljen a Karma:D

2013. júl. 10. 16:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Priceless. szánalmas vagy öreg.

Nem a vers miatt, hanem mert ugyanazt küldözgeted másnak is. Ráadásul többször...

2013. júl. 10. 16:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, azt elfelejtettem írni, hogy ilyen lelki elemzéseket nem kérek, mert eléggé tisztában vagyok ezekkel :)
2013. júl. 10. 16:35
 4/11 Emberek ***** válasza:
100%
vidd el szakihoz, az visszahozza neked még a formázott lemezről is (persze jó pénzért, de így kell neked megfizeted a tanulópénzt)
2013. júl. 10. 16:45
 5/11 anonim ***** válasza:
72%
mondd a csajnak hogy; ha bem akarsz hallani rólam, akkor miért olvasgatod titokban a szerelmes levelemet?
2013. júl. 10. 17:08
 6/11 anonim válasza:

Írtad, hogy nem kell lelki, de kapsz.Ez nagyon csúnya dolog, hogy ezzel csapod be őket! Ezzel eléred, hogy szeressenek és közben mindenkivel ezt játszod el!

Vissza kérni meg nem szép dolog szóval vagy tényleg szaki ahogy írták is vagy pedig írhatnál újat mindenkinek. És nem egyet küldesz mindenkinek!

2013. júl. 12. 10:57
 7/11 anonim válasza:

Ugyan ilyen exem volt nekem is minden lánynak ugyanazt küldte.

Írj újat!

2013. júl. 12. 11:01
 8/11 A kérdező kommentje:

Exed volt? Nem exed van? Ezek szerint újra összejöttetek :D

Na mind1 írtam újat működött :DD

2013. júl. 12. 19:31
 9/11 anonim válasza:
Tudod azóta volt más exem, és mindig az utolsó exre kell érteni -.-" (N)
2013. júl. 13. 11:20
 10/11 A kérdező kommentje:

ex=volt barát/volt barátnő

"a volt [exem]"="a volt [volt barátnőm]"/"a volt [volt barátom]"

ez dupla negáció: a volt volt pasim többé már nem a volt pasim, de valamikor az volt. Ez csak úgy lehetséges ha szakítottál vele és újra összejöttél. Így a volt ex kifejezés ezt jelenti. Például az én régi barátnőim nem a volt exeim, hanem ők jelenleg az exeim. :D

2013. júl. 13. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!