Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szorítsam magamhoz újra a párom?
Kis szünet? Én is voltam már hasonló szituációban és következő a tanácsom:
Kicsit tényleg tartsatok szünetet, és próbáld ezalatt az idő alatt újra megtalálni önmagad. Hidd el, jót fog tenni. Az is segíthet, ha csak megpróbáltok egy kis időre inkább "lelkitársak" lenni, és nem szerelmesek, ettől még szerethetitek egymást nagyon.
A cél az, h önmagad legyél megint, és szerintem ez egyedül sikerülhet csak, hisz akkor tudsz abszolút csak magadra koncentrálni. Csinálj olyan dolgokat, amikre már rég nincs időd, vagy nagyon szereted, de leszoktál róla.. újíts esetleg magadon (fodrász, szépségápolás), pozitív irányba. lehet, h az is tetszene neki, ha egy új de mégis régi x lány nézne rá vissza, nem?
:) Sok sikert, hidd el, ha eltelik egy bizonyos idő már a hiányodtól is rossz lesz neki :)
Mellesleg a sok vita tényleg árulkodó jel, vmi nincs rendben, de azért vannak a problémák, h megoldjuk őket, csak egymást ne engedjétek el! Lélekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!