Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek bejövök neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki? Ilyenkor mivan?

Figyelt kérdés

Nahszóval..vagyok én (15L) és van ő (19F). nemigazán tudok kiigazodni rajta. az osztálytársam bátyja..ismeri a többi osztálytársamat is mert be lettünk mutatva neki...de csak nekem köszön azóta....akármikor összefutunk rámköszön..és mosolyog:) ha társaságban vagyunk..akkor is szokott kérdezgetni ..hova valósi vagyok..stb stb. már egy párszor észrevettem h néz... próbálnék vele beszélgetni ..de nem nagyon ismerem még..nem tudok semmi témát felhozni hírtelen...Nem tudom..szerintetek bejövök neki?

mellesleg olyan srácról van szó akinek állítólag nincsenek túl "komoly kapcsolatai" holezzelholazzal...

2009. okt. 18. 13:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Hogy akarsz vele ismerkedni, ha még azt sem tudod magadban eldönteni, hogy mit kérdezz tőle. De ha ennyire tartasz a szemkontaktustól, miért nem beszélgetsz vele MSN-en vagy egyéb csevegő programmal?
2009. okt. 18. 17:39
 2/2 anonim ***** válasza:

Bírom, hogy mindenki azt kérdezgeti, hogy bejön-e neki az x meg y, miközben MOSOLYOG rá, SZEMEZGET vele, KÖSZÖN neki, BESZÉLGETNEK stb.

Könyörgöm, ez nem egyértelmű??? Ennyire tapasztalatlanok vagytok ilyen tök egyszerű dologban???

Biztos azért mosolyog, mikor meglát, mert hülye a frizurád. Azért kérdezi, hogy hova valós vagy, mert el akarja kerülni azt a helyet. Azért néz, mert ciki a ruhád.

Direkt voltam szarkasztikus, remélem rávilágítottam a lényegre.

2009. okt. 19. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!