Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti belemennétek?

Figyelt kérdés
A párom időnként elkezdi mondani, hogy próbáljuk ki hármasban ( 2 lány 1 fiú) Ezerszer elmondtam neki, hogy én nem szeretnék, mert utàna nem tudnék ugyan úgy ránézni, viselkedni vele mint előtte. Meg nem nézném jó szemmel ha más lánnyal csinálná... De mindig azt mondja, hogy az nekem is jó... Ti belemennétek? Én vagyok ennyire maradi, hogy nem viselném el?
2013. júl. 9. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
36%
Pacsi a pasidnak :)
2013. júl. 9. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Paraszt a srác.
 3/10 anonim ***** válasza:
Nekem szexkapcsolatból hozta fel a srác, hogy kipróbálnám e 2 fiú 1 lány felállásban. Megmondtam neki, hogy csak úgy, ha ők is smárolnak közbe, meg lecidázzák egymást. De egyébként a 2 pasiban benne lennék, 2 lány már más. Nincs meg bennem a biszex hajlam :)
 4/10 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy és ha "először 2 pasi 1 csaj?"

Amúgy nem mennék bele!

"De mindig azt mondja, hogy az nekem is jó"

Igaza van am!

Ha téged hidegen hagy,tényleg biztos élveznéd......

2013. júl. 9. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:
én nem.......
2013. júl. 9. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:

"De mindig azt mondja, hogy az nekem is jó"

Azt elhiszem hogy jó lenne,de ha nemet mondasz,ő miből képzeli hogy jó lenne neked????

Hú de nagy pocs lehet!

Amúgy ha kidobod nem ér nagy veszteség......

2013. júl. 9. 22:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Én belementem, és nagyon jó volt! Erősítette a szerelmünket. Izgató volt egymást egy másik emberrel is látni.
2013. júl. 9. 23:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Jézusom...borzasztó...gondolkodj el azon, hogy mennyit jelentesz ennek a srácnak.

21/l, ja és természetesen egyből kidobnám, ha ezt erőltetné.

2013. júl. 9. 23:35
 9/10 anonim ***** válasza:

"Erősítette a szerelmünket."

Fura egy szerelem lehet a tiétek......

2013. júl. 9. 23:37
 10/10 Mo99 válasza:
Nem, nem vagy maradi. Normális kapcsolatban a szex két emberről szól. Én sem tudnám elviselni, hogymással látom, még a gondolatot se. Lehet meg tudod tenni érte. De mindig ez fog járni utána fejedben, ahogy hozzá ért a másik lányhoz. Amelyik fiú szeret az nem kér tőled ilyet. Ez legális engedély a megcsaláshoz.
2013. júl. 10. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!