Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány 21 éves fiúval?
köszi az eddigi válaszokat :)
nem rólam van szó, hanem volt osztálytársamról. mondjuk igaz, a lány (legalább is szerintem) érettebb valamivel a koránál, de azért én is meglepődtem, amikor mondták, hogy 21 éves pasija van...meg ugye egy 21 éves a barátnőjével gondolom nem sakkozni akar, amikor kettesben vannak, viszont úgy ismerem a csaj szüleit, hogy törődnek a gyerekeikkel és nem hiszem, hogy jó szemmel néznék, ha a kislányuk bejelentené, hogy át akar menni ott aludni a 21 éves barátjához..vagy ő hozzájuk
A kislányok szerintem direkt utaznak arra hogy baj legyen. Rám már több 13-16 éves kiscsaj is írogatott facen ismerkedés céljából. Házhoz megy a pedóknak a husi.....
Az meg hogy egy lány "érettebb a koránál" általában lóf#szt sem jelent. Max. annyit hogy előbb mászott be valami pali alá, mint a többiek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!