Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak én produkálok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én produkálok ilyen pocsék mérleget?

Figyelt kérdés

A két utolsó kapcsolatomban is olyan lánnyal jöttem össze, akikről kiderült, hogy közel sem azok, akiknek mondták magukat. Mindkettő hazudozott, de a legutolsó még meg is csalt. Összejött valakivel, mikor még velem volt, és most tudtam meg, miket írogattak egymásnak. Irtózatosan átvert, és eddig erről nem is tudtam. Pedig tervezgettük az összeköltözést és az eljegyzést.

Lehet, hogy elcsépelt kérdés, de hol vannak azok a lányok, akikben meg is lehet bízni? Most már csak ilyeneket találok meg?

2013. júl. 9. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
de közben mindig is benned volt ez a para, fogadjunk...szóval ja, negatív dolgokra koncentrálsz
2013. júl. 9. 20:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezt fejtsd már ki bővebben!
2013. júl. 9. 20:52
 13/18 anonim ***** válasza:

ha valakit jónak, szépnek,stb stb nek látsz, de motoszkál benned, a mi van ha mégse, meg stb gondolat, az romba dönt mindent és vonzod azt

érdekes a negatív dolgok valahogy mindig erősebben hatnak mint a pozitívak, de miért,nem tudom.

pl sokkal könnyebb a csóróságot, meg munkanélküliséget bevonzani, mint a pénzt, meg stb.

jah mert hit kérdése az egész.

nem is tudom kit idézek:

"ha azt hiszed képes vagy rá, vagy ha azt, hogy nem, mindenképpen igazad van"

eléggé bővebben fejtettem ki? vagy?

2013. júl. 10. 19:57
 14/18 A kérdező kommentje:
OK, végül is értem. Bár azt hozzáteszem, nekem is úgy mutatták be, hogy rendes, normális lány.
2013. júl. 11. 10:09
 15/18 anonim ***** válasza:
mert aki bemutatta az így gondolkodik róla így azt is kapja a lánytól. a rendességet.
2013. júl. 11. 11:57
 16/18 A kérdező kommentje:
Ez így ebben a formában nem igaz. Már nem beszélnek egymással jó ideje, mert ő is csalódott benne, mivel barátok voltak. És mivel én is jónak ismertem meg a lányt, így azt is vártam el. Ezzel szemben nem jót kaptam, hanem rosszat. Valahol mégsem stimmel az elmélet.
2013. júl. 11. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
valahol meg mégis,mert ha a másik oldalról nézzük a lány oldaláról tuti hogy valakivel rendes,valakivel nem. kétlem, hogy mindenkit átverne.
2013. júl. 11. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:
szóval valakit ő ver át,valaki meg őt.
2013. júl. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!